Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EMNİYETTEN OPERASYON AÇIKLAMASI

EMNİYETTEN OPERASYON AÇIKLAMASI

Zonguldak`ta müstehcenlik suçu ile ilgili yapılan operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.


Zonguldak’ta çocuklara karşı iÅŸlenen müstehcenlik suçu ile ilgili yapılan operasyonda 7 kiÅŸinin gözaltına alındığı bildirildi.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada “Zonguldak Ä°l Emniyet Müdürlüğü 25.01.2023 tarihinde Merkez ve Kozlu ilçesinde operasyon gerçekleÅŸtirdi.

Siber Suçlarla Mücadele Åžube Müdürlüğü ekiplerince, Çocuklara karşı iÅŸlenen müstehcenlik suçu’’ ve Åžiddet içeren, hayvanlar, ölü insan bedeni veya doÄŸal olmayan yoldan yapılan cinsel davranışlara iliÅŸkin müstehcenlik suçu kapsamında paylaşım yaptığı tespit edilen S.A, A.K, N.O, M.K, H.K, Ä°.Åž ve A.Ö isimli ÅŸahıslara eÅŸ zamanlı olarak operasyon düzenlenmiÅŸ, dijital materyallerine el konulan ÅŸahıslardan A.K, H.K, A.Ö isimli ÅŸahıslar ifadesi alınıp serbest bırakılırken S.A, N.O, M.K, Ä°Åž, isimli ÅŸahıslar dijital materyallerinde tespit edilen görüntülere istinaden Siber Suçlarla Mücadele Åžube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınmıştır.

Gözaltına alınan S.A, N.O, M.K, Ä°.Åž isimli ÅŸahıslar 26.01.2023 tarihinde çıkarıldıkları mahkemede adli kontrol ÅŸartı ve yurt dışı çıkış yasağı kararı ile serbest bırakılmıştır” denildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo