Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Emniyet Personeline başarı belgesi

Emniyet Personeline başarı belgesi

Alaplı’da okullarda çok sayıda hırsızlık olayına karışan ve 29 Ocak 2017 tarihinde ele geçirilen ÅŸahsın yakalanmasında ve delillerin titizlikle toplanarak olayın aydınlatılmasında mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan baÅŸta Ä°lçe Emniyet Müdürü Erkan TektaÅŸ olmak üzere 13 Emniyet Personeline baÅŸarı belgesi verildi.
BaÅŸarı belgelerini veren Alaplı Kaymakamı Saim EskioÄŸlu, " Halkımızın can ve mal güvenliÄŸi için gece gündüz fedakarca çalıştığınızı biliyorum. Sizler Devletimizin vitrine koyduÄŸu kiÅŸilersiniz. Çalışmalarınızda örnek davranış içinde milletimizin de takdirini kazanmalısınız. Sizlere güveniyorum ve baÅŸarılarınızın artarak devamını diliyorum" dedi. 
KonuÅŸmanın ardından Alaplı Emniyet Müdürü Erkan TektaÅŸ ile polis memurları Ömer Karagöl, Murat Nergiz, Hannan Gültekin, Ahmet Bedi, Yüksel Özdemir, Ergün Ak, Alpaslan DeÄŸirmencioÄŸlu, Mehmet Durdu, Nihat Çınar, Ä°brahim Göksoy, Metin Görmez ve Ergün Görgülü’ye baÅŸarı belgeleri Ä°lçe Kaymakamı Saim EskioÄŸlu tarafından verildi.

(Haber Merkezi )

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo