Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EMİTT FUARI DEVAM EDİYOR!.

EMÄ°TT FUARI DEVAM EDÄ°YOR!.

Ä°stanbul’da dün baÅŸlayan 21.DoÄŸu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMÄ°TT)’in Gala Gecesine, Kdz. EreÄŸli damga vurdu.  80 ülke ve 81 ilden yaklaşık 2 bin kiÅŸinin katıldığı gala gecesine giriÅŸte tüm konuklara Kdz. EreÄŸli Belediyesi tarafından geceye özel olarak hazırlanan ikramlar dağıtılırken, Kdz. EreÄŸli’nin tanıtım filimi yaklaşık 15 dakika süren ödül töreni boyunca dev ekrandan gösterildi. Gecede plaketle ödüllendirilen Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’da katılımcılara hitap etti.

Ä°stanbul TÃœYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen EMÄ°TT Fuarına katılan Kdz.EreÄŸli Belediyesi, ilçenin tarihi, kültürel ve doÄŸal güzelliklerinin yanı sıra yöresel ürünlerini de açtığı stantla sergilerken , fuarın ilk akÅŸamında gerçekleÅŸen gala gecesine de damga vurdu.

Dünyanın en büyük 5.turizm fuarının gala gecesine giriÅŸte sadece Kdz.EreÄŸli Belediyesi tüm katılımcılara fındık ve çilek reçelinden oluÅŸan ikramları dağıtırken gecenin yaklaşık 15 dakika süren ödül töreni bölümünde Kdz.EreÄŸli’nin tanıtım filmi dev ekrandan gösterildi.

Geceye eÅŸi Sevim Uysal ile birlikte katılan ve ödül töreninde teÅŸekkür plaketini almak üzere sahneye davet edilen Kdz.EreÄŸli  Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, burada katılımcılara da hitap etti.

Emitt fuarını baÅŸarılı bulduÄŸunu söyleyen  BaÅŸkan Uysal tüm katılımcıları “Kdz.EreÄŸli,  Zonguldak ilimizin çok güzel, ÅŸirin bir kıyı ilçesi. Ä°stanbul ve Ankara’ya 3 saat uzaklıkta.  Günü birlik gelebileceÄŸiniz nokta kadar yakın. Sizleri Kdz.EreÄŸli’ye bekliyoruz” sözleri ile ilçeye davet etti. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo