13 o C Kdz. Ereğli

Emekli maaşını Mehmetçik’e bağışladı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir dönem sendika yöneticiliği yapan emekli işçi, aylık emekli maaşını Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerlere verilmek üzere Mehmetçik Vakfı’na bağışladığını bildirdi.

Gündem 6 yıl 2 ay 9 gün 13 saat 10 dakika önce 1109

Haberi Paylaşın

Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi’nde bir dönem mali sekreterlik, iki dönemde Şube Başkanlığı görevini yapan Süleyman Kaymış, gazetecilere açıklamasında, güvenlik güçlerinin terör örgütlerine karşı yurt içi ve dışında büyük zaferlere imza attığını söyledi. Yurdun düşmanlardan korumak için canını hiçe sayan, cephede savaşan Mehmetçiğe emekli maaşını bağışlayarak katkıda bulunmak istediğini belirten Kaymış, şöyle dedi:
"Onlar her türlü her şeyin en iyisine layıklar. Gerek cephedeki gerekse vatanımızın diğer bölgelerinde görev yapan askerlerimize canımız feda olsun. Onların her türlü her şeyini biz oturduğumuz yerden belki de film seyreder gibi izliyoruz ama işin önemini onlar daha iyi biliyorlar.
Gönlümüz, kalbimiz cephede savaşan askerlerimizle, evlatlarımızla birliktedir. Allah yar ve yardımcıları olsun. Mehmetçiğimiz üstün gayretleri ile Afrin’de büyük başarılara imza atıyorlar, takip ediyoruz. Bunu ben inşallah kısa zamanda iyi bir şekilde sonuçlandırılacağını tahmin ediyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum."

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 21 saat 2 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 12 saat 14 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 19 saat 15 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 16 saat 19 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 15 saat 53 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 13 saat 32 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 10 saat 8 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 20 saat 36 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 14 saat 43 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 18 saat 9 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI