Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL VİDEO

EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL VİDEO

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kdz. Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü etkinlikler kapsamında, 5 ayrı meslek dalında emek veren kadınların hikâyelerini anlatan görsel bir sunum hazırladı. Başkan Uysal söz konusu sunumda yer alan iş kadınlarını 8 Mart’ta iş yerlerinde ziyaret edecek.

Kdz. Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında ilçemizde 5 ayrı meslek dalında emek veren kadınların hikâyelerini anlatan görsel bir sunum hazırladı.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 8 Mart etkinlikleri kapsamında Kasap, fırıncı, pazarcı, tekstil işçiliği ve servis şoförlüğü yapan ve hazırlanan videoya konu olan kadınları, çalıştıkları iş yerlerinde 8 Mart’ta ziyaret edecek.

Aynı gün Cumhuriyet Halk Evi’nde ilk defa açılacak olan “Elpek Kurs Evi” ni de ziyaret edecek olan Başkan Uysal, yayımladığı 8 Mart mesajında, şu ifadelere yer verdi;

“Kadınlarımızın eğitimli, sorgulayan, üretime ve yönetime aktif bir şekilde katılan bireyler olmaları, ülkemizin ve ilçemizin aydınlık geleceği açısından büyük önem taşımaktadır.

Kdz. Ereğli Belediyesi olarak, sahip oldukları hakları en iyi biçimde kullanan kadınlarımızın, ülkemiz ve ilçemizin gelişmesine ve çağdaşlaşmasına büyük katkıları olduğu gerçeğinden yola çıkarak, her zaman yanında olduğumuz kadınlarımıza, yaşamın her alanındaki desteğimizi süreceğiz.

Bu vesile ile kadınlar için önemli olan bu günün, yılın 1 günüyle sınırlı kalmaması dileğiyle, tüm kadınlarımızın, ’8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım.”

EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL VİDEO

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo