Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

‘ELALEM BELEDİYELER’ KIYMETİNİ BİLİYOR, BİZİM BELEDİYE ‘SEYREDİYOR’!

‘ELALEM BELEDİYELER’ KIYMETİNİ BİLİYOR, BİZİM BELEDİYE ‘SEYREDİYOR’!

Zonguldak ili Ereğli ilçesinde kurulu Karadeniz Ereğli Motosiklet Kulübü’nün, farklı bölgelerde düzenlenen etkinliklerde yer alarak ilçenin adını duyurdukları bildirildi.


Kulüp yöneticileri, Eskişehir'in ardından Kastamonu'daki Taşköprü Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali'ne katıldı. Edinilen bilgiye göre, üye gönüllüler Kastamonu'da stant açtı, Karadeniz Ereğli'nin doğal güzellikleri ve kültürel değerlerine ilişkin festivale katılımcılara bilgiler aktardılar.
Kulüp Başkanı Birol Bektaş, gazetecilere açıklamasında aynı festivali Ereğli'de yapmak istediklerini söyledi. Bu yönde ilçede girişimde bulunduklarını ancak kendilerine söz verilmesine karşın yer tahsisi yapılmadığını öne süren Bektaş, şöyle dedi:
Sevgi Barış Dostluk Festivaline de..!
"Kastamonu'daki festivalin içerisine motosiklet festivalini de dahil etmişler. Bizleri de davet ettiler. İstanbul, Eskişehir, Bartın gibi buraya da davet edildik ve geldik. Kdz. Ereğli'nin ismini festival alanına astık. Kdz. Ereğli'nin tanıtımını ismini geçiriyoruz. Kastamonu Motosiklet Festivali Sarımsak Festivali ile birlikte olmuş. Belediye, Kastamonu Motosiklet Kulübüne kamp alanını tahsis etmişler. Tesis güvenlik içerisine alınmış, suyu, tuvaleti her şeyi hazır, kahvaltılar belediye tarafından verildi. Geçtiğimiz ay Ereğli'de yapılan Sevgi Barış Dostluk Festivaline de aynı organizasyonu yapmak istedik.
Sivil Toplum Kuruluşları ile yapılan toplantıda bunu dile getirdik, tamam tahsis edildi denildi ancak kamp alanını alamadık. Yüzlerce motosikletliyi ilçemize davet edecektik, ev sahipliği yapacaktık. Umut ediyorum ki gelecekte bunu yapacağız. Taşköprü Belediye Başkanımıza, Kastamonu Motosiklet Kulüp Başkanı ve yöneticilerine teşekkür ediyorum."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo