13 o C Kdz. Ereğli

EMEKLERİNİ SERGİLENİYOR

Müzik & Kültür Sanat 8 yıl 1 ay 26 gün 13 saat 17 dakika önce 1482

Haberi Paylaşın

Erdemir Vakfı ve Erdemir Emeklileri Derneği (EVEDER) Yönetimi tarafından organize edilen “El Sanatları Emekçileri” tanıtım sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Haber merkezi - Kdz. Ereğli Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Osman Zeki Oral Sergi Salonu’nda, “El Sanatları Emekçileri” tanıtım sergisinin açılışı 03 Mart 2016 Perşembe saat 12:00’da yapıldı.

Açılışa, ERDEMİR Vakfı Başkanı Murat Kayıkçı, ERDEMİR Kurumsal İletişim Şefi Cevat Bozkurt, etkinliğin ev sahibi EVEDER Başkanı Bahattin Şenay ve yönetimi, Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı İ.Necati Günay ve davetliler katıldı.

Erdemir Vakfı ve Erdemir Emeklileri Derneği’nin sosyal ve kültürel ağırlıklı faaliyetlere önem verdiğine dikkat çeken dernek başkanı Şenay; “Sergimize iştirak eden tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum. Üç gün boyunca açık olacak sergimizdeki ürünler bölgemizdeki el sanatçıları tarafından hazırlanmıştır. Tüm halkımızı bekliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederek, önümüzdeki dönemlerde de yapmayı düşündüğümüz etkinliklerde bir arada olmayı ümit ediyoruz” dedi.

Sergiyi gezen davetliler, birbirinden güzel el işlemeleri, aksesuarlar, tablolar, Kdz. Ereğli ve bölgemize özgü görsel yapıtlar, Devrek Bastonu, Osmanlı dönemi ve Cumhuriyet dönemi ve savaş dönemlerine ait yapıtlar, manzara resimleri, ahşap işlemeler, yağlı boya çalışmaları hakkında sergi sahipleri tarafından bilgiler edindiler.

El Sanatları Sergisi’nin, 05 Mart 2015 Cumartesi saat 17:00’a kadar açık kalacağı belirtildi.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 20 saat 34 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 21 saat 46 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 15 saat 51 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 15 saat 25 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
4 gün 13 saat 4 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 9 saat 40 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
20 saat 8 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 17 saat 47 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 13 saat 56 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 18 saat 54 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !