14 o C Kdz. Ereğli

El fireni boşandı, yola devrildi!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, hareket eden park halinde otomobil 4 metre yüksekten devrildi.

Asayiş 6 yıl 8 ay 17 gün 22 saat 29 dakika önce 1133

Haberi Paylaşın

Edinilen bilgiye göre, 67 TM 356 plakalı otomobilin sahibi Ramazan Açıkgöz, aracını Müftü Mahallesi Filtepe Sokak’taki Göztepe mevkisinde, park ettikten sonra uzaklaştı.
Saatler sonra, iddiaya göre bulunduğu yerden hareket eden otomobil, 50 metre kadar kontrolsüz gittikten sonra yaklaşık 4 metre yüksekten bir alt yola devrildi. Trafik ekipleri, can kaybının olmadığı kazada inceleme yaparak zabıt tuttular.

Sahibi de şaşırdı!
Araç sahibi Açıkgöz, gazetecilere açıklamasında, özel bir şirkette çalıştığını belirterek, “sabah 8.30’da işe geldim, aracımı da her zamanki gibi park ettim. Araba 2 saat sonra, 10.30’da uçtu. Ben böyle bir şey görmedim. Arabaya her hangi bir vurma, tıklama yok. Arabanın kendi kendine yürüdüğüne çevredeki arkadaşlar şahitler” dedi.

Bilirkişi inceledi
Öte yandan özel firmadan gelen bilirkişi, araçta yaptığı incelemede aracın el freninin tam olarak çekilmediğini, vitesin de 3’üncü viteste olduğunu belirtti. Sürücü Açıkgöz ise 2 ay önce aldığı aracının el frenini aşınmaması için ’iki diş kadar’ çektiğini ifade etti. Bir süre trafiğe kapalı kalan yan yol, aracın çekici vasıtasıyla alınmasının ardından açıldı.
Diğer yandan, Aynı güzergahta halk pazarı kurulması nedeniyle insan yoğunluğu yaşanması, meydana gelen kazada olası facianın da eşiğinden dönüldü ifade edildi.

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 1 saat 44 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 2 saat 56 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 21 saat 1 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 20 saat 35 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
4 gün 18 saat 14 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 14 saat 50 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
1 gün 1 saat 18 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 22 saat 57 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 19 saat 6 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
6 gün 4 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !