Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

El fireni boşandı, yola devrildi!

El fireni boşandı, yola devrildi!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, hareket eden park halinde otomobil 4 metre yüksekten devrildi.


Edinilen bilgiye göre, 67 TM 356 plakalı otomobilin sahibi Ramazan Açıkgöz, aracını Müftü Mahallesi Filtepe Sokak’taki Göztepe mevkisinde, park ettikten sonra uzaklaştı.
Saatler sonra, iddiaya göre bulunduğu yerden hareket eden otomobil, 50 metre kadar kontrolsüz gittikten sonra yaklaşık 4 metre yüksekten bir alt yola devrildi. Trafik ekipleri, can kaybının olmadığı kazada inceleme yaparak zabıt tuttular.

Sahibi de şaşırdı!
Araç sahibi Açıkgöz, gazetecilere açıklamasında, özel bir şirkette çalıştığını belirterek, “sabah 8.30’da işe geldim, aracımı da her zamanki gibi park ettim. Araba 2 saat sonra, 10.30’da uçtu. Ben böyle bir şey görmedim. Arabaya her hangi bir vurma, tıklama yok. Arabanın kendi kendine yürüdüğüne çevredeki arkadaşlar şahitler” dedi.

Bilirkişi inceledi
Öte yandan özel firmadan gelen bilirkişi, araçta yaptığı incelemede aracın el freninin tam olarak çekilmediğini, vitesin de 3’üncü viteste olduğunu belirtti. Sürücü Açıkgöz ise 2 ay önce aldığı aracının el frenini aşınmaması için ’iki diş kadar’ çektiğini ifade etti. Bir süre trafiğe kapalı kalan yan yol, aracın çekici vasıtasıyla alınmasının ardından açıldı.
Diğer yandan, Aynı güzergahta halk pazarı kurulması nedeniyle insan yoğunluğu yaşanması, meydana gelen kazada olası facianın da eşiğinden dönüldü ifade edildi. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo