12 o C Kdz. Ereğli

“Eko turizm” dedi, Kandilli’yi işaret etti!!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kaymakamı Nazım Madenoğlu, ilçede “eko turizme” önem verdiklerini, ilerleyen günlerde hazırlanan projelerin hayata sokulacağını bildirdi.

Çevre ve Yaşam 6 yıl 6 ay 11 gün 14 saat 28 dakika önce 1363

Haberi Paylaşın

Madenoğlu, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) ortaklığı Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen ’Uygulamalı Yazma ve Yürütme Eğitimi’ projesi eğitiminde yaptığı konuşmada, son 3 yıldır BAKKA ile proje yürüttüklerini söyledi. Geçen yıl bir ’Eko Turizm’ ile ilgili eko turizmle ilgili proje hazırladıklarını, bunu ise ilerleyen günlerde canlandıracaklarını anlatan Madenoğlu, “burada TSO ve MÜSİAD’a da çok iş düşüyor. Bu Eko Turizme çok önem verilmesi gerektiğin daha önce de söyledim. Ama hayata geçirilme konusunda ilgili kişiler gerekli aktiviteyi gösteremediler. Biz de bunun üzerine önümüzdeki günlerde bir toplantı yapacağız” diye konuştu.

Kandilli… Varagel…
Ereğli’ye bağlı Kandilli beldesindeki Varagel’i de işaret eden Madenoğlu; şu ifadeleri kullandı:
“Burada bizim gerçekten Eko Turizm potansiyelimiz var. Bunu ortaya çıkaracağız, bunu yapmak zorundayız. Hatta son günlerde gündemde olan Kandilli’de Varagel var bu konuyla ilgili. 100 yılı aşkın bir geçmişi varmış; mesela bunu Eko Turizm alanında canlandırma hususunda Kandilli’de yaşayan vatandaşlarımızın gerçekten ciddi anlamda gayretleri var. Buna benzer şelalerimiz ve gezinti yerlerimiz de var. Bunlar görmemiz ve bunları ilçemize gelir getirecek uygulamalara konu olabilecek noktalara ulaştırmamız lazım.”

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

17 saat 29 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
6 gün 16 saat 31 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
2 gün 9 saat 59 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
1 gün 12 saat 46 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
1 gün 18 saat 41 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 12 saat 20 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
3 gün 15 saat 49 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
5 gün 3 saat 53 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !
1 gün 14 saat 42 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !