Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EKMEK ZAMMI TOPLANTISI!..

EKMEK ZAMMI TOPLANTISI!..

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ereğli’de ekmek fiyatlarına yapılan zam sonrası Esnaf Odası ve Fırıncı temsilcileriyle bir araya geldi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Zonguldak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Kdz.Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel, Kdz. Ereğli ilçesinde fırıncıların üye olduğu Madeni İşler Odası Başkan Vekili Rahman Demirtürk ve fırıncı temsilcilerinden Mustafa Akkaya ile Hasan Polat’ı başkanlık makamında ağırladı.

Yaklaşık 1 saat süren toplantıda, ekmeğe yapılan zam görüşüldü. Başkan Uysal, yapılan zamma ve ekmek gramajına karşı Ereğli Belediyesi olarak kayıtsız kalamayacaklarını belirterek, özellikle ekmek israfına dikkat çekti.

Fırıncı esnafını da mağdur etmeden, halkın taleplerinin dikkate alınması gerektiğini belirten Uysal, Oda ve Fırıncı temsilcilerinin de görüşlerini dinledi.

Taraflar, mevcut gramajda 2 TL’ye satılan ekmeğin dışında, daha düşük maliyet ve uygun gramajda ekmek üretimi ve satışı konusunda görüş alışverişinde bulunarak, bu konuda ilerleyen günlerde tekrar bir araya gelme kararı aldılar.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo