Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EĞİTİMİN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

EĞİTİMİN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Karadeniz EreÄŸli Kaymakamlığı tarafından ilçedeki eÄŸitim sorunlarının tespitine iliÅŸkin deÄŸerlendirme toplantısı düzenlendi. EreÄŸli Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu, Bülent Ecevit Ãœniversitesi (BEÃœ) EreÄŸli EÄŸitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ali Azar, BEÃœ Denizcilik Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr.Yüksel Ayaz, BEÃœ EreÄŸli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr.Ä°lhan KarataÅŸ, EreÄŸli Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü Numan Korkmaz, EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Esra Alpago, Ä°lçe Milli EÄŸitim Åžube Müdürü Hamza EryiÄŸit, Ä°smail Aksoy, Bahattin Girgin, Öner Akyürek’in konuÅŸmacı olarak katıldığı program Erdemir Kültür Merkezinde saygı duruÅŸu ve Ä°stiklal Marşı’nın okunması ile baÅŸladı.  

EreÄŸli Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü Numan Korkmaz, ilçede tekli eÄŸitime geçiÅŸi yüzde 50 oranında tamamlandığını hatırlatarak, "Bu bölgenin çocukları iki yıl içerisinde tekli eÄŸitime geçecek. Bu bir ÅŸekilde çözümü bulunacak ve geçecek. 2017-2018 hedefimiz var, binalaÅŸma, fiziki ÅŸartların iyileÅŸtirilmesi ile bunu baÅŸaracağız" ifadelerine yer verdi.  

 

"SORUNLARI DÄ°NLEYELÄ°M Ä°STEDÄ°K"

EreÄŸli Kaymakamı Nazım MadeoÄŸlu yaptığı konuÅŸmasında ilçedeki okul ve okul aile birliÄŸi yöneticilerin taleplerini dinlemek için toplandıklarını söyledi. MadenoÄŸlu açıklamasında ÅŸu ifadelere yer verdi: "Milli EÄŸitimimizin sorunlarının ne olduÄŸunu, nasıl çözülmesi gerektiÄŸini önerilerin ne olduÄŸunu bunların nasıl yerine getirileceÄŸini içimizde eÄŸitim ile ilgilenen arkadaÅŸlar olarak bilmeyen yoktur. Biz istedik ki bir de katılımcılardan duyalım. Devletin eÄŸitim ile ilgili yöneticileri ile sivil toplum kuruluÅŸu olarak adlettiÄŸimiz okul aile birlikleri ve diÄŸer ilgililer yan yana gelsin sorunları bir kez daha dinleyelim dile getirelim, önerileri alalım. Bunları da zaman içerisinde uygulayalım. Sadece okullarımızın deÄŸil yükseköğretimin de sorunlarını önerilerini masaya yatıralım istedik. Bu toplantı aile toplantısıdır. Milli EÄŸitim ile ilgilisi olanları davet ettik. Hedeflerimizden biri ikili eÄŸitimi kaldırıp tekli eÄŸitime geçmek"   

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo