Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EĞİTİM VE ÖĞRETİM BAŞLADI

EĞİTİM VE ÖĞRETİM BAŞLADI

Karadeniz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, “her şey gönlünüzce ve hayırlısı ise dilediğinizce olsun” dedi.


Uzun yaz tatilinde dinlenen öğrenciler bugün ders başı yaptılar. MEB çalışma takvimine göre 2018-2019 eğitim öğretim yılı birinci kanaat dönemi 17 Eylül Pazartesi başladı ve 18 Ocak 2019 Cuma günü sona erecek. Yarıyıl tatili, 21 Ocak 2019-1 Şubat 2019 tarihlerinde yapılacak. İkinci kanaat dönemi ise 4 Şubat 2019 Pazartesi başlayacak ve 14 Haziran 2019 Cuma günü sona erecek. 2019-2020 eğitim öğretim yılı ise 16 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayacak.
Öte yandan okul öncesi ilkokul birinci sınıf, ortaokul ve imam hatip ortaokullarının 5´inci sınıf öğrencileri, ortaöğretim kurumlarında eğitim ve öğretime başlayacak hazırlık sınıfı ve 9´uncu sınıf öğrencileri ile pansiyonda kalacak öğrenciler uyum süreci için 10 Eylül’de ders başı yapmışlardı.
KORKMAZ’DAN MESAJ VAR
Diğer yandan Karadeniz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, yayınladığı yazılı mesajında öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. Korkmaz, şunları kaydetti:
“Geleceğimizi şekillendirecek çocuklarımıza umut olmanın adıdır öğretmen olmak. Küçük bir dokunuşla umutlarını yeşertmektir, Türkçesine, ayyıldızına, vatanına milli ve manevi değerlerine sahip çıkmasına cehaletin yok edilmesine kısacası Mustafa Kemal'in gösterdiği muasır medeniyet hedefine rehber olmaktır. Gözlerinde ışık ve yüreklerindeki umut ile geleceği vicdanlarıyla hazırlayan değerli meslektaşlarımın ve geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimizin ilköğretim haftasını kutlar; 2018-2019 eğitim öğretim yılının ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını ve başarıların artarak devam etmesini dilerim. Her şey gönlünüzce ve hayırlısı ise dilediğinizce olsun.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo