Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Eğitim Vakfı Genel Kurulu Yapıldı!..

Eğitim Vakfı Genel Kurulu Yapıldı!..

- Kdz.EreÄŸli EÄŸitim Vakfı’nın genel kurulu gerçekleÅŸtirildi.


 

Kdz.EreÄŸli EÄŸitim Vakfı’nın genel kurulu gerçekleÅŸtirildi.

Kdz.EreÄŸli Öğretmenevi Konferans Salonundaki genel kurulun divan baÅŸkanlığı Oktay DemiroÄŸlu yaptı. Saygı duruÅŸu ve Ä°stiklal Marşı’nın okunması ile baÅŸlayan genel kurulda, yönetim Kurulu faaliyet raporu, gelir-gider ve denetleme kurulu raporlarının okunmasının ardından raporlar ibra edildi.

5 ÜYE ÇIKTI, 2 ÜYE GİRDİ

Vakıf üyesi iken vefat eden Ruhi CöbekoÄŸlu, Yücel Özdemir, Arif Madenci ile toplantılara katılmadıkları belirtilen Mehmet Genç ve Tarık AktaÅŸ, üyeliklerden düşürüldü. Vakıfa üyelik için baÅŸvuru dilekçesi veren Alaplı Belediyesi’nin önceki baÅŸkanlarından Echomar Hastanesi BaÅŸhekimi Nevzat ÇimenoÄŸlu ile MÃœSÄ°AD Kdz.EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Ä°brahim Sezer, vakfın yeni üyeleri oldu.

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

EreÄŸli Kaymakamlığı, EreÄŸli Belediye BaÅŸkanlığı, Bülent Ecevit Ãœniversitesi EreÄŸli EÄŸitim Fakültesi, Milli EÄŸitim Müdürlüğü ve Erdemir’in doÄŸal yönetim kurulu üyesi olduÄŸu vakıfın diÄŸer üyeleri ise ÅŸu isimlerden oluÅŸtu:  Nevzat ÇimenoÄŸlu, Ä°brahim Sezer, Oktay DemiroÄŸlu, Akın TatoÄŸlu, Sevim DoÄŸan Gerzeli, Emin Cinhasan, Zeki Us, Halil BozkuÅŸ, Ä°rfan YazıcıoÄŸlu, Ä°rfan Erdem. Denetleme Kurulu ise Güler DemiroÄŸlu, Nurettin Ergül, Nurdan OÄŸuz yer aldı.

DİLEK VE TEMENNİLER BÖLÜMÜ

Dilek ve temenniler bölümünde konuÅŸan Divan BaÅŸkanı Oktay DemiroÄŸlu, vakfın ilçede eÄŸitim noktasında önemli hizmetler saÄŸladığını, az olan derslik sayısın artışına ciddi öncülük ettiÄŸini vurguladı, iÅŸadamı Akın TatoÄŸlu’na da biri ana okul diÄŸeri de çok amaçlı salon olmak üzere ilçeye 2 önemli eser kazandırdığını belirterek teÅŸekkür etti. Yine vakfın daha önceki dönemlerdeki gibi ivme yakalayabilmesi için çeÅŸitli görüşler dile getirildi.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo