12 o C Kdz. Ereğli

EFES, GÜVEN TAZELEDİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Kadın 5 yıl 10 ay 12 gün 14 saat 54 dakika önce 1669

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli’de kısa adı ERGİKAD olan Ereğli Girişimci ve Yönetici İş Kadınları Derneği’nce genel kurul gerçekleştirildiği bildirildi. Başkanı Nilgün Efes, derneğin yeniden başkanı seçildi.
Yapılan açıklamaya göre, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen kurul öncesi saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı söylendi. Ardından Divan Heyeti kuruldu. Sonrasında ise Yönetim ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporları okundu, ibraz edildi.
Yapılan seçimde ise Nilgün Efes, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. Yönetiminde ise Aysel Manay, Ayşe Tornoğlu, Derya Gökbulut Sağlam, Derya Erhal, Filiz Eroğlu ve Nilay Suvardar; ‘Yedekte’ ise Zeynep Yüksel Ünal, Ümit Karahan, Yeşim Özdoğan, İlknur Turt Kanca, Ayşe Kalo Efe, Fatma Kılıçarslan ve Elif Sarı’nın isimleri yer aldı.
Başkan Efes, burada konuşmasında, yapacakları çalışmaların odağında ‘kadın’ ve ‘Ereğlinin’ ortak konumda olacağını söyledi. Efes, “ kadınlarımız kazanırken Ereğli’ye de kazandıracak. Derneğimiz diğer yerel STK’lar ve yerel yönetimler ile işbirliğine, güç birliğine açık olarak birlikte yapılabilecek projelerde yer alabilecektir” diye konuştu.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 19 saat 42 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
5 saat 54 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 17 saat 55 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 8 saat 48 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 13 saat 23 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 14 saat 22 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 19 saat 16 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 16 saat 49 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
4 gün 18 saat önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !