Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DÜZCELİLER DERNEĞİ KONGRESİNİ YAPTI

DÜZCELİLER DERNEĞİ KONGRESİNİ YAPTI

1999 yılında kurulan Karadeniz EreÄŸli’de ikamet eden Düzceliler YardımlaÅŸma ve Dayanışma DerneÄŸi baÅŸkanlığına yeniden Necat Bakan seçildi. Bakan, “EreÄŸli ile Düzce arasında köprü görevi yapmaya devam edeceÄŸiz ”dedi.

Karadeniz EreÄŸli’de ikamet eden Düzceliler YardımlaÅŸma ve Dayanışma DerneÄŸi olaÄŸan genel kurulunu hafta sonunda yaparken, kongre sonucu göreve gelen yeni yönetim, ilk toplantısında görev bölümünü yaptı.

Dernek baÅŸkanlığına Necat Bakan’ın yeniden seçildiÄŸi dernekte, BaÅŸkan Yardımcılığına Muammer BaÅŸak, Genel SekreterliÄŸe Kerem TaÅŸkaya, Saymanlığa Keramettin Yüksel, yönetim kurulu üyeliklerine ise Polat Özmen, Fikri Çetin ve Yusuf Zobar seçildi.

Dernek BaÅŸkanı Necat Bakan, kongrenin EreÄŸli’de yaÅŸayan Düzceliler için hayırlı olmasını dilerken, “Ben ve arkadaÅŸlarım geçen dönemde olduÄŸu gibi bu dönemde de EreÄŸli ile Düzce arasında köprü görevini üstleneceÄŸiz. KomÅŸu ilimiz ile ilçemizi ve burada yaÅŸayan Düzcelileri en iyi ÅŸekilde temsil edeceÄŸimize inanıyorum” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo