Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Düzce'de 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlandı

Düzce'de 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlandı

Düzce’de 1 Mayıs İşçi Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.


1 Mayıs Dünya Emekçi İşçiler Günü Düzce’de az katılım olması nedeniyle mütevazi programla kutlandı. Düzce Belediyesi önünde toplanan İşçi ve memur sendikalarının temsilcileri ile siyasi partilerin temsilcileri daha sonra Ä°stanbul Caddesi’nden Anıtpark’a kadar yürüdü. “Ä°ÅŸ, Emek, Özgürlük ve İşçiyiz haklıyız kazanacağız” sloganlarıyla yürüyen işçiler, yürüyüş esnasında çalan 1 Mayıs marşına da eÅŸlik ettiler. 
Anıtpark’ta kurulan alanda polisin aldığı geniÅŸ güvenlik önlemleri arasında giren işçiler alan içinde toplandılar. 1 Mayıs işçi bayramı Anıtpark’ta yapılan törenler ise Saygı duruÅŸunda bulunulması ve Ä°stiklal Marşının okunmasıyla baÅŸladı. Ardından sendikalara adına EÄŸitim-Sen Düzce Temsilcisi Erdal Seycan basın açıklaması yaptı. 
Seycan yaptığı açıklamada 1 Mayıs’ın anlam ve önemine deÄŸinerek; “1 Mayıs işçilerin dayanışma günüdür. 1 Mayısta işçiler, birleÅŸerek örgütlenmesini temsil eder, Zor ÅŸartlar altında çalışan işçi sınıfı 1 Mayısı bayram olarak kutlamaktadır. Bütün işçilerimizin bayramı kutlu olsun” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo