Kdz. Ereğli · 5 Kasım 2026, Perşembe 13° Yağmurlu $ 50,03€ 56,26 Altın 6.562
Son dakika

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Şafak NEGÜZEL Muhabir ·
  • 1.462
  • 0
  • 1 dk

Zonguldak Motosiklet Spor Kulübü ve Karadeniz Ereğli Yıldızlar Motosiklet Kulübü üyeleri, şehit ailelerini ziyaret etti.

Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde 15 Mayıs’ta teröristlerle çıkan çatışmada şehit edilen Piyade Uzman Çavuş Tunahan Kartal’ın ailesini ziyaret eden yaklaşık 100 kulüp üyesi, Kur’an-ı Kerim okudu.

Karadeniz Ereğli Yıldızlar Motosiklet Kulübü Başkanı Murat Albayrak, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehitlere sahip çıkmak için ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, "Her zaman şehitlerimizin, ailelerinin yanındayız. Böyle bir evlat yetiştirdikleri için Allah onlardan razı olsun. Biz de vatanımız için canımızı seve seve vermeye razıyız." diye konuştu.

Şehit annesi Bağdagül Bozkurt da oğlunun kendisini bir kez daha gururlandırdığını belirterek, "Vatanını, görevini çok sevdiğini bir kez daha anladım." dedi. 

Iğdır’da 8 Eylül 2015 tarihinde polis ekibine yönelik bombalı saldırıda şehit olan 5 yıllık polis memuru Yusuf Yelkenci’nin babası Nevzat Yelkenci’yi de ziyaret eden kulüp üyeleri, daha sonra şehitliğe giderek dua etti.

Bu haberi paylaşınYakınlarınızın da haberi olsun

Bu haber size ne hissettirdi?

3 tepki

Okurların %100'ü bu habere sevindi

Siz ne hissettiniz? Bir tepki seçin.

Sıradaki haber SOLUKSUZ İZLEYECEKSİNİZ.. SOLUKSUZ İZLEYECEKSİNİZ..Spor1.154

Yorumlar 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Henüz yorum yokDüşüncelerinizi ilk siz paylaşın.