Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

DUYGU DOLU ANLAR YAÅžANDI

Zonguldak Motosiklet Spor Kulübü ve Karadeniz Ereğli Yıldızlar Motosiklet Kulübü üyeleri, şehit ailelerini ziyaret etti.

Hakkari’nin DaÄŸlıca bölgesinde 15 Mayıs’ta teröristlerle çıkan çatışmada ÅŸehit edilen Piyade Uzman ÇavuÅŸ Tunahan Kartal’ın ailesini ziyaret eden yaklaşık 100 kulüp üyesi, Kur’an-ı Kerim okudu.

Karadeniz EreÄŸli Yıldızlar Motosiklet Kulübü BaÅŸkanı Murat Albayrak, gazetecilere yaptığı açıklamada, ÅŸehitlere sahip çıkmak için ziyaret gerçekleÅŸtirdiklerini belirterek, "Her zaman ÅŸehitlerimizin, ailelerinin yanındayız. Böyle bir evlat yetiÅŸtirdikleri için Allah onlardan razı olsun. Biz de vatanımız için canımızı seve seve vermeye razıyız." diye konuÅŸtu.

Åžehit annesi BaÄŸdagül Bozkurt da oÄŸlunun kendisini bir kez daha gururlandırdığını belirterek, "Vatanını, görevini çok sevdiÄŸini bir kez daha anladım." dedi. 

IÄŸdır’da 8 Eylül 2015 tarihinde polis ekibine yönelik bombalı saldırıda ÅŸehit olan 5 yıllık polis memuru Yusuf Yelkenci’nin babası Nevzat Yelkenci’yi de ziyaret eden kulüp üyeleri, daha sonra ÅŸehitliÄŸe giderek dua etti.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo