Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DUYAN VAR MI ?

DUYAN VAR MI ?

Duyarlı bir vatandaş fotoğrafladı, ben bu durumdan rahatsızlık duyuyorum.


Sayısız kazaların yaÅŸandığı Kepez yolundan What –Saap ihbar hattımıza gönderilen fotoÄŸraflar güzergâh üzerinde yayaların yaÅŸadığı sorunu gözler önüne serdi.

Fotoğraflarda bir marketin yaya akışının en yoğun olduğu zaman dilimlerinde hemen hemen her gün, yaya yolunu kapatarak mal alımı yaptığı görülüyor.

Güzergâhı kullanan çok sayıda yaya bölgeden geçiş yapmak için ana yola inmek zorunda kalıyor.

FotoÄŸrafları haber merkezimize ileten duyarlı vatandaÅŸ, “Åžikayetlerde bulunmama raÄŸmen market mal indirmek için yaya yolunu iÅŸgal ediyor. Ä°nsanlar yollarına devam edebilmek için canlarını tehlikeye atıp yoldan yürümek zorunda kalıyor.Bu durumdan bir vatandaÅŸ olarak rahatsızlık duydum.Haber niteliÄŸinde olduÄŸunu düşünüyorum.TeÅŸekkür ederim” ifadelerini kullandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın23
hayran2
üzgün2
şaşkın1
gülücük0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Pars 67

02 Åžubat 2024 - 23:54

Yaa birileri buna dur demeli ne demek yaya yolunu kesmek vatandaş ailesi ile yaya yolundan geçemediği için yola çıkıyor yaa geçerken arac carpsa....

Emre tekin

02 Åžubat 2024 - 11:50

Orada cok kez karşılaşılan durum aslinda arka taraftan kimseyi rahatsiz etmeden alabilir, otobüs durakların da araçlar kapatması duracak ceplerin az olması.rnEN BÜYÜK SIKINTI EDS OLMAMASI KEPEZ GÜLÜÇ YOLUNA EDS SART.

Çilek Kentli

02 Åžubat 2024 - 07:56

Bu konu tüm ülke genelinde böyle ne yazık ki... Kamera sistemlerini veya devriye ekip sayısını arttırıp sorgusuz sualsiz ceza yasılması lazım kesinlikle!

Gurkan eregli

02 Åžubat 2024 - 02:50

O markete ruhsat veren belediye bilmiyormu bu sorunlar olacak parayi veren dudugu caliyor nasrettin hocanin dedigi gibi

Çarşıdan biri

01 Åžubat 2024 - 22:12

Sadece bu mu, çarşı içinde dükkanlar yaya kaldırıma tezgah açıyor kaldırımlardan iki kişi yan yana geçemiyor,denetim yok.

Kepez sakini

01 Åžubat 2024 - 14:34

Ne ala memleket. Etiket değiştirdikleri yetmiyor, vatandaşın yolunu da kapatıyorlar.

Yorum Yazın

Canlı Radyo