Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DURUM İYİ DEĞİL!

DURUM İYİ DEĞİL!

ZONGULDAK
Zonguldak’ta, aşırı yağış nedeniyle evini su bastığını söyleyen Ahmet Arslan (74), durumun olabileceÄŸini tahmin ederek daha önce belediye baÅŸvuruda bulunduÄŸunu bildirdi.
Zonguldak’ta, ÅŸiddetli yaÄŸmur nedeniyle kayan toprak parçaları suyla birlikte çamura dönüştü. Bahçelievler Mahallesi Yunus Emre Caddesi’nde ikamet eden Arslan ailesi, sahura kalktıkları sırada evlerine dolan çamur nedeniyle adeta ÅŸok yaÅŸadı.
Çamur deryasına dönen evlerini sabaha kadar temizleyen aile, bir süre önce dilekçe vermelerine rağmen yetkililerin gereken çalışmayı yapmadığını iddia etti.
Ahmet Arslan, gazetecilere açıklamasında, üç ay önce Zonguldak Belediyesi’ne dilekçe verdiklerini söyledi. Yetkilileri uyarmasına raÄŸmen evlerini sel bastığını öne süren Arslan şöyle dedi:
"Burası üç ay önce yapıldı. Defalarca müracaatlarım oldu. Fen Ä°ÅŸleri Müdürü’ne telefon açtım fakat beni ciddiye almadılar. Burada toprak boÅŸtaydı. Yapılacağını söylediler ama bir an evvel yapılması gerekiyordu. Fakat o gün bu gündür yapılmadı. Dilekçe verdim en sonunda. Burada bir ÅŸey olursa mesuliyet belediyeye ait dedim. Bu sabaha kadar uyumadım. Evimin bir tanesi yeni yapılmış daireydi hiç bir eÅŸya kalmadı."
Öte yandan sel sularının dolduÄŸu bazı iÅŸyerleri ile BEÃœ Farabi Kampüsü’nde de temizlik çalışmaları devam etti.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo