Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DURMAK YOK ŞOVA DEVAM !.

DURMAK YOK ÅžOVA DEVAM !.

Kışla`da indirme yeri açıldı, otobüsler durmuyor, vatandaş isyanda.


16 Temmuz tarihinde ÅŸehirlerarası otobüslerin yolcu indirebilmeleri için Kışla’daki kamyon garajına bölgesinde açılan indirme istasyonu ile ilgili EreÄŸli FM What Saap hattına ÅŸok bir ihbar geldi.

Kışla’da inmek isteyen yolcuya muavin  "Birileri ÅŸov yapacak diye kimse kusura bakmasın, 640 lira ceza ödeyemeyiz. Burada inemezsin” yanıtını verdi.

Muavinden aldığı ÅŸok yanıt sonrası derdini ÅŸoföre anlatmaya çalışan vatandaÅŸa ÅŸoförün cevabı da “Bize yazı gelmeden bir yerde duramayız” ÅŸeklinde oldu.

Yolcu “indirme istasyonunda inemedi.

Belediye BaÅŸkanı açılış yaparken, “Bu indirme noktasıyla vatandaÅŸlarımızın sorunlarını halletmiÅŸ olacağız.” demiÅŸ, açılışta seferde olmayan bir firmanın aracı seferden geliyor gibi gösterilmiÅŸ ve baÅŸkan araç içindeki belediye personelini karşılamıştı.

Edinilen bilgilere göre, o süreçten bu yana otobüsler alana girmiyor, inmek isteyende indirilmiyor. Bölgede konuÅŸlanan Terminal Taksi’ye ait araçlarda istasyonda otobüs durmadığı için iÅŸ yapamamaktan dertli. Durak yolculara deÄŸil, sanayide iÅŸi olanlara daha çok hizmet veriyor.

Ä°ÅžTE O Ä°HBAR..

EreÄŸli FM bu konuyu lütfen gündeme getirin. ….’dan EreÄŸli’ye …… firmasına ait otobüsle geldim. Kışla’da açılan yeni yerde inmek istediÄŸimi muavine iletince “Orda durmuyoruz” yanıtını aldım. “Ben sosyal medyada gördüm nasıl olmaz indirme yerinde nasıl inemem deyince” cevap "Birileri ÅŸov yapacak diye kimse kusura bakmasın, 640 lira ceza ödeyemeyiz. Burada inemezsin” oldu. Åžoföre derdimi anlattım oda “Bize yazı gelmeden bir yerde duramayız” dedi, Devrek yol ayrımında indim. Orda otobüs durmayacaksa niye açıldı,

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük9
şaşkın2
üzgün2
hayran1
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo