Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DUR İHTARINA UYMADI!.

DUR Ä°HTARINA UYMADI!.

EreÄŸli’de polisin ’dur’ ihtarına uymayan araç sürücüsü, kaçtıktan bir müddet sonra baÅŸka bir polis aracına çarparak durdu. Olayda 2 kiÅŸi gözaltına alındı.

Ereğli-Zonguldak karayolu Kepez mevkisinde bir aracın aşırı süratli gittiği ihbarının alan trafik ekipleri, bahsedilen adreste çalışma başlattı.
Yol güzergahında görülen 78 SK 785 plakalı otomobil sürücüsü V.Ö. (43), polisin yaptığı dur ihtarına uymayarak çarşı istikametine doğru kaçtı.
Otomobil, Devrek Yolayrımı mevkisinde önünü kesen başka bir trafik aracına çarparak durduruldu.
Olay yerine çok sayıda asayiş akibi sevk edilirken sürücü ve araçta bulunan M.O., yerde bulunan esrar maddesinin kendilerine ait olmadığını öne sürdü.
Sürücüsü araç içerisinde alkol kullandıklarını kabul ederek, “yemin ediyorum benim deÄŸil. Benim ve yanımdakinin üzerinden düşerken gördün mü? Adam yerden bulmuÅŸ senin diyor. Benim deÄŸil kardeÅŸim, bende gördü mü bunu? Tamam alkol içtik, alkol arabada zaten belli” sözlerine polis de, “nereden düştü bu aÄŸaçtan mı düştü, cebinden çıkarıp mı attı” diye tepki gösterdi.

Kaçan sürücü, polislerin, “neden durmadın?” sorusuna ise “mahkemeye ifade vermeden Adliye’den ayrıldım o yüzden yakalamam var sandım” dedi.
Polis ifadeleri alınmak üzere iki şüpheliyi gözaltına alırken araç ise çekici vasıtasıyla olay yerinden kaldırıldı.
Sürücünün, polis tarafından yapılan test sonucu 0.59 promil alkollü olduğu tespit edildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo