13 o C Kdz. Ereğli

Dünya Öğretmenler Günü’nü kutladılar

Karadeniz Ereğli’de 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen Dayanışma ve Kaynaşma Gecesi’ne, Eğitim Sen Karadeniz Ereğli İlçe Temsilciliği’nin ev sahipliği yaptığı bildirildi.

Gündem 5 yıl 7 ay 1 saat 39 dakika önce 682

Haberi Paylaşın

Edinilen bilgiye göre, Ereğli’de Mühendisler Derneği’nde düzenlenen geceye Eğitim Sen İlçe Temsilcisi Pınar Akbaş, temsilcilik yönetim kurulu üyeleri, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sendika üyesi öğretmenler katıldı. Temsilci Akbaş, burada yaptığı konuşmada ülkenin bir baskı, korku ortamında bulunduğunu öne sürerek şunları söyledi:
“Her zaman en büyük umut siz Eğitim Sen’lilersiniz. Bütün bu sorunlara karşı kaya gibi sert durabilen, baskılara zulümlere boyun eğmeyen, el açmayan, ders veren, umutlar olduğunuz için sizlere teşekkür ediyoruz. Tecrübeli ağabeylerimiz ablalarımız da burada bizi hiç yalnız bırakmıyorlar, bundan sonraki mücadele yolculuğunda sizin tecrübeleriniz bize umut olacaktır. Bizi burada yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz, Dünya Öğretmenler gününüz kutlu olsun.”
Gecede, 2018 yılında emekli olan Mürsel Kurt ve Metin Küçükaslan’a Eğitim Sen adına plaket takdim edildi. Sendikaya yeni üye olan öğretmenlere rozetleri takıldı.
Aralarında Eğitim Sen üyesi öğretmenlerin de bulunduğu topluluğun canlı müzik icra ettiği gecede, Ressam ve Ruhi Su Korosu üyelerinden İrfan Ertel kısa bir resital gerçekleştirdi. Eğitim Sen üyesi öğretmenler gecenin ilerleyen sırasında halaylar çekerek eğlendi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 16 saat 27 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
6 gün 4 saat 28 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
4 gün 55 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
5 gün 23 saat 56 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
7 gün 5 saat 49 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 19 saat 3 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
4 gün 14 saat 33 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
2 gün 15 saat 58 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 19 saat 33 dakika önce FESTİVALE HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?
6 gün 3 saat 22 dakika önce KAZA ; 2 YARALI