Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

’DÜNYA’LAR BİZİM OLDU!..

’DÃœNYA’LAR BÄ°ZÄ°M OLDU!..

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından KırÅŸehir’de düzenlenen Okullar arası Gençler Türkiye Futbol Åžampiyonası sona erdi.


Son ÅŸampiyon unvanıyla KırÅŸehir’de mücadele eden EreÄŸli Merkez Anadolu Lisesi, bir kez daha mutlu sona ulaÅŸtı.

Final ve ÅŸampiyonluk yolu öncesi kızlar, yarı finalde KahramanmaraÅŸ Spor Lisesi ile karşılaÅŸtı. Temsilcimiz normal süresi ve uzatmaları 1-1 sona eren maçta penaltı atışları sonucu rakibini saf dışı bırakarak finalde Ordu Özel Açı Temel Lisesi’nin rakibi oldu. EreÄŸli Merkez Anadolu Lisesi, KırÅŸehir Ahi Stadı’nda oynadığı final maçını Rabia ve Ceren’in attığı gollerle 2-0 kazandı. Zorlu maçtan alnının akıyla çıkan kızlar, ÅŸampiyon oldu.

Son iki yılda 2’nci ÅŸampiyonluk kazanan kızlar, büyük gurur yaÅŸattı. EreÄŸli Merkez Anadolu Lisesi yine gururumuz oldu. GeçtiÄŸimiz yılın ÅŸampiyonu EreÄŸli Merkez Anadolu Lisesi, büyük bir baÅŸarıyla imza atarak 2016-2017 sezonunu da ÅŸampiyon tamamladı.

Ãœst üste 2’nci ÅŸampiyonluÄŸun mutluluÄŸunu doyasıya yaÅŸayan EreÄŸli Merkez Anadolu Lisesi, bu önemli ve tarihi baÅŸarının ardından geçtiÄŸimiz yıl olduÄŸunu gibi, ülkemizi Liseler arası Dünya Åžampiyonası’nda temsil edecek. EreÄŸli Merkez Anadolu Lisesi Geçen yıl 3’üncü olduÄŸu bu büyük organizasyonda bu kez Çek Cumhuriyeti’nde mücadele edecek.

EreÄŸli FM Haber Merkezi

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo