Sağlık 6 yıl 10 ay 26 gün 1 saat 55 dakika önce 914
Devrim Bulvarı Atatürk Anıtı’ndaki körende saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı söylendi ardından Anıta çelenkler konuldu.
Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü İsmail Koçak, burada yaptığı konuşmada, mesleğin bu günkü durumunu yorumlamak için geçmişe göz atmak gerektiğini belirterek, “bireysel ve toplumsal sağlık hizmetlerinin yürütülmesinde, korunmasında ve geliştirilmesinde önemli bir rolü üstlenen ve insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin sonsuz sabır ve özveri, sevgi ile mesleğini icra etmeye çalışan tüm hemşirelerimizin 12 Mayıs Hemşireler Günü’nü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim” dedi.
Törene Ereğli Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Uzman Dr. Vildan Türkeli, Echomar Hastanesi Başhekimi Dr. Nevzat Çimenoğlu, Anadolu Hastanesi Başhemşiresi Derya Çakır Durmuş, Echomar Hastanesi Başhemşiresi Arzu Cengiz, hastanelerde çalışan hemşireler ile Ereğli Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri katıldı.
Gündem
ERMED KENT HABERİ KUTLADI !Gündem
METRELERCE SÜRÜKLENDİGündem
AV TÜFEĞİ İLE VURDU !Gündem
SATIŞ REDDEDİLDİ !Gündem
2 KİŞİ TUTUKLANDI !Gündem
TÜNELDE FECİ KAZA !Gündem
BAYRAM AKŞAMI 6 YARALIGündem
BAYRAMLAŞMADA TARTIŞTILAR !