Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DÜNYA EVİNE GİRDİLER

DÃœNYA EVÄ°NE GÄ°RDÄ°LER

Karadeniz EreÄŸli, Düzce ve Bursa’da yatırımları bulunan Baydanlar Mobilya sahiplerinden iÅŸadamı Gökmen Baydan, EreÄŸli-Zonguldak karayolu Ören mevkisinde bulunan Anatolia Park’ta düzenlenen düğün töreni  ile yaÅŸamını Gizem ÇakıroÄŸlu ile birleÅŸtirdi.

Fasıl ekibinin dinletisiyle baÅŸlayan düğün töreni, folklör ekibi oyunları ile devam etti. Konfeti ve alkışlar eÅŸliÄŸinde salona giren çift için düzenlenen nikah töreninde, Gizem-Gökmen Baydan’ın nikah ÅŸahitleri arasında AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, 24. Dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan yer aldı.

Alkışlar eÅŸliÄŸinde evlilik cüzdanı Gizem Baydan’a verilmesinin ardından genç çiftler tebrikleri kabul etti. Düğün törenine milletvekilleri, belediye baÅŸkanları, sivil toplum kuruluÅŸu temsilcileri, siyasi parti baÅŸkan ve yöneticileri, meslek örgütleri, iÅŸadamlarının da aralarında bulunduÄŸu yaklaşık bin kiÅŸi katıldı.

Pop sanatçısı Yonca Lodi’nin ÅŸarkıları eÅŸliÄŸinde havai fiÅŸek gösterileri, Sivas’dan gelen davul zurna ekibi muhteÅŸem gecenin kapanışı oldu. 

EREĞLİ FM ailesi olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo