Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DÜNYA EVİNE GİRDİLER !

DÃœNYA EVÄ°NE GÄ°RDÄ°LER !

Ereğli Huzurevinde yaşayan 72 yaşındaki Meliha Kıral, hayatını 74 yaşındaki Ercan Birdal ile birleştirdi.


 EreÄŸli Huzurevinde yaÅŸayan 72 yaşındaki Meliha Kıral, hayatını 74 yaşındaki Ercan Birdal ile birleÅŸtirdi. 

MuÄŸla’nın Dalaman ilçesinde yaÅŸarken, 1 ay önce Karadeniz EreÄŸli ilçesi Huzurevine yerleÅŸen Meliha Kıral, Dalaman’dan tanıdığı Ercan Birdal ile evlenerek dünya evine girdi.

Dalaman’dan tanışan çiftten Meliha Kıral, 1 ay önce EreÄŸli’ye yerleÅŸme kararının ardından, Ercan Birdal’da sevdasının peÅŸinden geldi. Yaklaşık 1 hafta önce EreÄŸli’ye gelen Ercan Birdal, sahil bandında Meliha Kıral’a evlenme teklifinde bulundu.

HUZUREVÄ°NDENDAVUL ZURNA Ä°LE ÇIKTILAR…

Okan Kuaför salonundan Kdz. Ereğli oto Kiralama sponsorluğunda ki gelin aracı ile alınan Meliha Kıral, Huzurevine geldi. Burada huzurevi sakinleri ile davul zurna eşliğinde oynayan çift, daha sonra düğün salonuna hareket etti. Gelin aracının süslemesi ise Afacan Çiçek evi tarafından yapıldı.

Teklifi kabul eden Meliha Kıral ile Ercan Birdal için bugün Mühendisler derneğinde düğün merasimi düzenlendi. Düzenlenen törene Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve protokol üyeleri katıldı. Çiftin nikâhını Ereğli belediye Başkanı Halil Posbıyık kıyarken, nikah şahitliklerini Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve protokol üyeleri yaptı. Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Nikâh sonrasında evlilik cüzdanını çifte verdi.

DÃœNYA EVÄ°NE GÄ°RDÄ°LER !

Ereğli Huzurevinde yaşayan 72 yaşındaki Meliha Kıral, hayatını 74 yaşındaki Ercan Birdal ile birleştirdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo