Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DÜNYA ÇOCUKLARININ BAYRAMI...

DÜNYA ÇOCUKLARININ BAYRAMI...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kdz. Ereğli’de çeşitli etkinliklerle kutlanacak.


Kdz. EreÄŸli’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları programı belirlendi. Buna göre; Kdz. EreÄŸli Kaymakamlığı tarafından organize edilen resmi kutlama programı 23 Nisan Pazartesi günü saat 09.00’da Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı’na sunulmasıyla baÅŸlayacak.  Çelenk sunma töreninin ardından diÄŸer bir program ise saat 10.30’da Kdz. EreÄŸli Gençlik Hizmetleri ve Spor Ä°lçe Müdürlüğü Spor Salonu’nda gerçekleÅŸtirilecek.
Erdemir Ä°lkokulu tarafından hazırlanan program saygı duruÅŸunda bulunulması ve Ä°stiklal Marşı’nın söylenmesi ile baÅŸlayacak.
Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü Numan Korkmaz’ın günün anlam ve önemini belirten konuÅŸmasıyla devam edecek programda, daha sonra öğrenciler çeÅŸitli gösteriler yapacak.
Program, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle birlikte son bulacak.
23 Nisan kutlama etkinlikleri çerçevesinde diÄŸer bir program ise ‘Halk Dansları ÅženliÄŸi’ adı altında saat 13.30’da Amfi Tiyatro’da yapılacak.
Öte yandan, İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, kutlama programlarına ilçe halkını davet etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo