Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DÜNKÜ 8 MART MESAJLARI UNUTULDU !.

DÜNKÜ 8 MART MESAJLARI UNUTULDU !.

Ereğli`de köylü üreticiye Zabıta engeli.


Eski adıyla Orta Camii Caddesi olan ve Akarca Mahallesi sınırlarına dâhil noktada, kırk yıldır Pazartesi ve Cuma günleri köylü üreticilerin açtığı tezgâhlara bugün müdahale edildi.

Kendi topraklarında yetiÅŸtirdikleri sebze ve meyveleri, soÄŸuk-sıcak, yaz-kış demeden EreÄŸli’ye gelerek vatandaÅŸa satmaya çalışan köylü kadınlar, iÅŸgaliye ödedikleri yerde engelle karşılaÅŸtı.

Zabıta, bugün  neredeyse saat başı üretici kadınların yanına gelerek, tezgâhınızı  kaldırın diyerek daha dar bir alan gösterdi.

SON DAKÄ°KA

Bu arada çıkan haberlerin ardından Zabıta Müdürü bölgeye gitti,fotoÄŸraf verdi, belediye sabah bir ÅŸey olmamış gibi basına “Düzenleme yapılıyor” diye haber geçip geri adım attı.

Ereğli Belediyesi 1 ay önce de Göçmenlerde tavuk besliyor diye 81 yaşındaki bir teyzeye 392 lira ceza kesmişti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın6
gülücük3
şaşkın2
hayran0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Çalışan kadın

09 Mart 2020 - 15:25

Ne yapmasını bekliyorsunuz bu kadınların. Çalışan kadın demek ne demek onu idrak edememiş Halil. Kadına destek olup önderlik edeceğine köstek olup yolunu kapatıyorsun. Zavallı

Üretici köylü

09 Mart 2020 - 13:46

Neriman hanım dün "Önce kadınlar uyanır, sonra güneş doğar pankartı ile poz veriyordu. Kadınlar uyandı ama sayenizde güneş onlara doğmadı. Bir gün sizede doğmayacak

Yorum Yazın

Canlı Radyo