Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DÜN GECE YAŞANANLAR !

DÃœN GECE YAÅžANANLAR !

4 yaşındaki çocuk kayboldu, kaza haberleri peş peşe geldi.


EreÄŸli’de kaybolan 4 yaşındaki çocuk her yerde aranıyor.

Olay İlçeye bağlı Müftü Mahallesi Devrim Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre 4 yaşındaki A.Y. eski terminal mevkiinde kayboldu. Ailesinin bir anlık daldığında ortadan kaybolan A.Y. nin bulunması için polis ekiplerine haber verildi. Aile fertleri olay yerine gelen polis ekiplerine çocukları ile ilgili Hilmi verirken, küçük A.Y. nin bulunması için arama çalışması başlatıldı. Üzerinde kırmızı tişört ve mavi pantolon olan A.Y. yi gören ya da yerini bilenlerin 112 Acil Durum hattına bilgi verilmesi istendi.

AYDINLATMA DİREĞİNE ÇARPTI !

EreÄŸli’de alkollü sürücü, görmediÄŸi aydınlatma direÄŸine çarparak durabildi.

Olay ilçeye Bağlık Mahallesi Lojmanlar mevkiinde meydana geldi.

 Ä°ddiaya göre 67 AAY 014 plakalı otomobil sürücüsü M.B. aydınlatma direÄŸine çarparak durabildi.

Haber verilen ve kaza yerine gelen trafik ekipleri yaptıkları alkol testinde sürücü M.B. nin 210 promil alkollü olduğunu belirledi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesini kabul etmeyen M.B. işlemleri için ilçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Ehliyetine 6 ay elkonulan sürücü emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

KAZA ; 1 YARALI

EreÄŸl’de motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kiÅŸi yaralandı.

Olay; ilçeye bağlı Gülüç, Örencik Mahallesi Tersaneler bölgesi mevkiinde meydana geldi.

 Ä°ddiaya göre Hüseyin Y. idaresindeki 67 ADT 515 plakalı motosiklet ile H.T. idaresindeki 67 DA 487 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile yaralanan motosiklet sürücüsü Hüseyin Y. için saÄŸlık ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen saÄŸlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralı motosiklet sürücüsü Hüseyin Y.’yi Devlet hastanesine kaldırdı. Hastanede tedavisine baÅŸlanan yaralı sürücünün hayati tehlikesi olmadığı öğrenilirken, otomobil sürücüsü H.T. ifadesi alınmak üzere merkez karakola götürüldü. Kaza ile ilgili soruÅŸturma baÅŸlatıldı.

 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo