Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

DÜN GECE FİRAR ETMİŞTİ BUGÜN YAKALANDI

DÜN GECE FİRAR ETMİŞTİ BUGÜN YAKALANDI

Dün gece Ereğli Devlet Hastanesinden firar eden zanlı yakalandı


Ereğli ‘de doktor raporu alındığı sırada hastaneden Jandarma kolluk kuvvetlerinin bir anlık dalgınlığıyla kaçtı. Yapılan tüm aramalara rağmen bulunamayan Ahmet Kaymaz’ın elleri kelepçeli olarak yolda yürüdüğü an bir iş yerinin kameralarına böyle yansıdı. Zanlı saklandığı evde kıskıvrak yakalandı.

Dün gece saatlerinde Devlet hastanesinde meydana gelen olayda, hırsızlık suçundan dolayı mahkemece tutuklanan Ahmet Kaymaz (26) hastanede alınan doktor raporunun ardından hastane çıkışında Jandarma kolluk kuvvetlerinin bir anlık dalgınlığından istifade ederek elleri kelepçeli olarak kaçmıştı. Ahmet Kaymaz’ın elleri kelepçeli olarak yürüdüğü anları bir iş yerinin kamerasına yansıdı. Görüntüde Kaymaz’ın yolda yürürken ellerindeki kelepçeyi göstermemek için çaba sarf ettiği görülüyor.

 

Diğer yandan Dün gece saatlerinde kaçan ve ekiplerin arama başlattığı Ahmet Kaymaz’ın Aydınlar köyünde 3 katlı binanın bodrum katında saklanırken yakalandığı ve Jandarma Komutanlığına getirildiği, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Beycuma cezaevine gönderildi.

DÜN GECE FİRAR ETMİŞTİ BUGÜN YAKALANDI

Dün gece Ereğli Devlet Hastanesinden firar eden zanlı yakalandı

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
kızgın8
şaşkın1
üzgün1
hayran0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo