Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DUALAR VE İLAHİLER OKUNDU

DUALAR VE Ä°LAHÄ°LER OKUNDU

44 polis ve sivilin ÅŸehit olduÄŸu Ä°stanbul BeÅŸiktaÅŸ’taki Åžehitler Tepesi’ne giden Karadeniz EreÄŸli Din Görevlileri YardımlaÅŸma DerneÄŸi, Kdz. EreÄŸli halkının dualarını getirdiklerini belirterek ÅŸehitler anısına kırmızı karanfil bırakıp, dualar ve ilahiler okudu.

’Åžehitler Ölmez’ ilahisini okuyan din görevlileri, ellerinde Türk bayrakları, dudaklarında tekbir sesleriyle geldikleri Åžehitler Tepesine kırmızı karanfil ve Türk bayraklarını bıraktılar. Din görevlileri Karadeniz EreÄŸli Belediyesi Din Görevlileri pankartını da ÅŸehitler tepesine astı. 

Daha önce Åžehit Astsubay Ömer Halisdemir’in kabrine, Åžehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk’ün ailesine taziye ziyaretlerine giden heyetin başında bulunan Din Görevlileri DerneÄŸi BaÅŸkanı Ali Aksoy, Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın, bu konudaki hassasiyetine teÅŸekkür etti.

 Ali Aksoy bulundukları noktada 44 ÅŸehit verildiÄŸini hatırlatarak, "Bu kardeÅŸliÄŸimize yapılan bir saldırıydı. Daha sonra Kayseri’de askerlerimize bir saldırı oldu. Bu ülke için, bu bayrak için ÅŸehit olan Polis, asker ve sivil vatandaÅŸlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ãœlkemizin beraberliÄŸini hiç kimse, hiçbir saldırı bozamayacağı için buradayız" dedi.

DUALAR VE Ä°LAHÄ°LER OKUNDU

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo