Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DSİ BÖLGE MÜDÜRÜ EREĞLİ’DE...

DSÄ° BÖLGE MÃœDÃœRÃœ EREÄžLÄ°’DE...

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, DSÄ° Bölge Müdürü Sait Umucu ile EreÄŸli’de yapılan çalışmaları görüştü.

Devlet Su Ä°ÅŸleri (DSÄ°) Kastamonu Bölge Müdürü Sait Umucu Bölge Müdürü Sait Umucu, Bölge Müdür Yardımcısı ÇaÄŸatay Ergin ve DSÄ° Åžube Müdürü ve Mühendisleri Kdz. EreÄŸli’de bir dizi incelemelerde bulundu.

Umucu ve beraberindeki heyet, BaÅŸkan Uysal ile de bir araya geldi. BaÅŸkan Uysal ve DSÄ° heyeti ilçe de bulunan Sakindere, Kabasakal derelerinin ıslahı ve Süleymanbeyler Mevkii’nde inÅŸası süren Ä°shale hattı ve Arıtma Tesisi ile ilgili görüş alışveriÅŸinde bulundu.

BaÅŸkan Uysal, DSÄ°’nin bölgede yaptığı ve yapacağı her türlü çalışmada Kdz. EreÄŸli Belediyesi’nin bugüne kadar olduÄŸu gibi bundan sonra da üzerine düşen sorumluluÄŸu yerine getireceÄŸini belirterek, “Gerek derelerin ıslahı gerekse Arıtma Tesisi inÅŸasında üzerimize düşeni yapıyoruz. DSÄ° yetkililerimizle de çalışmalar hakkında sürekli istiÅŸare halindeyiz. Yaptığımız toplantıda son durumu ele aldık. Çalışmalar hızla devam ediyor” dedi.

Öte yandan düzenlenen toplantıya Belediye BaÅŸkan Yardımcıları Esra Alpago, Ä°brahim Cöbek ve Alptekin Dursun’un yanı sıra Su ve Kanalizasyon Ä°ÅŸleri Müdürü Deniz Koca’da katıldı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo