13 o C Kdz. Ereğli

DOLANDIRICI, BASKINDA YAKALANDI

belediyeye işe aldıracağı vaadiyle 4 kişiden toplam 50 bin lira para aldığı öne sürülen belediye personeli yakayı ele verdi.

Asayiş 4 yıl 11 ay 9 gün 9 saat 34 dakika önce 867

Haberi Paylaşın

Bartın'da belediyeye işe aldıracağı vaadiyle 4 kişiden toplam 50 bin lira para aldığı öne sürülen belediye personeli yakayı ele verdi. Operasyonda sahte atama evrakları da ele geçirildi.
İddiaya göre, bir süre önce iş vaadiyle dolandırıcılık olayının gündeme gelmesi üzerine şüphelenen bazı vatandaşlar, aynı durumu yaşayabilecekleri şüphesiyle belediye çalışanı M.A. hakkında emniyete başvuruda bulundu. Bunun üzerine inceleme başlatan ekipler, yeni bir dolandırıcılık olayı ile karşılaştı. İşsiz vatandaşları çalıştığı Bartın Belediyesinde işe aldıracağı vaadiyle 4 kişiden kişi başı 12 bin 500 lira alan M.A'nın bu kişileri belediyenin Kültür Sanat Müdürlüğüne, Garaj Amirliğine ve İtfaiye Müdürlüğüne atandığını gösteren evraklar vererek dolandırdığı ortaya çıktı. M.A, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı.
Evrakta sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla tahkikat başlatılan şahsın bu yolla birçok kişiyi dolandırdığı belirlendi. Polis, dolandırılan vatandaşların Bartın Asayiş Şube Müdürlüğüne başvurmalarını istedi.
ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Hakkında evrakta sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla tahkikat başlatılan şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 10 saat 33 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 11 saat 45 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 5 saat 50 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 3 saat 3 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 5 saat 24 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 23 saat 39 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
10 saat 7 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 7 saat 46 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 3 saat 55 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 8 saat 53 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !