Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DOLANDIRICI, BASKINDA YAKALANDI

DOLANDIRICI, BASKINDA YAKALANDI

belediyeye işe aldıracağı vaadiyle 4 kişiden toplam 50 bin lira para aldığı öne sürülen belediye personeli yakayı ele verdi.


Bartın'da belediyeye iÅŸe aldıracağı vaadiyle 4 kiÅŸiden toplam 50 bin lira para aldığı öne sürülen belediye personeli yakayı ele verdi. Operasyonda sahte atama evrakları da ele geçirildi. 
İddiaya göre, bir süre önce iş vaadiyle dolandırıcılık olayının gündeme gelmesi üzerine şüphelenen bazı vatandaşlar, aynı durumu yaşayabilecekleri şüphesiyle belediye çalışanı M.A. hakkında emniyete başvuruda bulundu. Bunun üzerine inceleme başlatan ekipler, yeni bir dolandırıcılık olayı ile karşılaştı. İşsiz vatandaşları çalıştığı Bartın Belediyesinde işe aldıracağı vaadiyle 4 kişiden kişi başı 12 bin 500 lira alan M.A'nın bu kişileri belediyenin Kültür Sanat Müdürlüğüne, Garaj Amirliğine ve İtfaiye Müdürlüğüne atandığını gösteren evraklar vererek dolandırdığı ortaya çıktı. M.A, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı.
Evrakta sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla tahkikat baÅŸlatılan ÅŸahsın bu yolla birçok kiÅŸiyi dolandırdığı belirlendi. Polis, dolandırılan vatandaÅŸların Bartın AsayiÅŸ Åžube Müdürlüğüne baÅŸvurmalarını istedi. 
ŞÜPHELÄ° TUTUKLANDI 
Hakkında evrakta sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla tahkikat baÅŸlatılan ÅŸahıs emniyetteki iÅŸlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo