13 o C Kdz. Ereğli

Doğum gününde cenaze namazı kılındı

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Asayiş 5 yıl 8 ay 22 gün 6 saat 47 dakika önce 1506

Haberi Paylaşın

Kız kaçırma meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan iki aile arasında yaşanan silahlı kavgada hayatını kaybeden 11 yaşındaki Sıla toprağa verildi. Sıla’nın bugün doğum günüydü…

Alınan bilgiye göre, ailesi ile birlikte İstanbul’da yaşayan ve Kdz. Ereğli ilçesine fındık toplamak için gelen Sıla Demirci, dünkü saldırıda başından ve göğsünden aldığı kurşun yaraları sonucu kaldırıldığı Alaplı Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
Nüfusa 4 yaş geç yazdırılan ve 07 Ağustos 2007 doğum tarihli olan Sıla Demirci için doğum gününde cenaze töreni düzenlendi. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı Karabacak Sokak’ta yakınları Sıla için gözyaşı döktü. 11 yaşındaki Sıla doğum gününde düzenlenen cenaze töreninde kılınan cenaze namazı sonrası dualarla ve gözyaşları içerisinde toprağa verildi.
-OLAY-
Zonguldak ilinin Ereğli ilçesine bağlı Kıyıcak Mahallesi’nde, iki aile arasında kız kaçırma meselesi yüzünden dün ( 6 Ağustos 2018) sabah saatlerinde kavga çıktı.
Ayrılan taraflardan öğlen saatlerinde otomatik pompalı, av tüfekleri ve tabancalarla olay yerine gelen Tanju D., Şener D., Okan D., İsmail D., Şenol D. ve Tolga D. evin önünde oturan kalabalığa rast gele ateş açtı. Silahlı saldırıda başından ve göğsünden yaralanan 11 yaşındaki Sıla Demirci hayatını kaybederken Şener D. (23) ayağından, Şerife D. (59) kafa ve göğsünden, Ziya D. (15) kasıklarından, Emrah D. (20) sol omzundan, Gökhan D (20) göğsünden ve İmdat D. (38) sol bacağından yaralandı.
Olaydan sonra kaçmaya çalışan zanlılar polis tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, emniyetteki işlemlerinin ardından bu gün öğlen saatlerinde olayda kullanıldığı değerlendirilen av tüfekleri ile birlikte adliyeye sevk edildi. Zanlıların savcılıktaki sorguları devam ediyor.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 14 saat 48 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 16 saat önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 10 saat 5 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 7 saat 18 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 9 saat 39 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
2 gün 3 saat 54 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
14 saat 22 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 12 saat 1 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 8 saat 10 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 13 saat 8 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !