Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Doğum gününde cenaze namazı kılındı

Doğum gününde cenaze namazı kılındı

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Kız kaçırma meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan iki aile arasında yaÅŸanan silahlı kavgada hayatını kaybeden 11 yaşındaki Sıla topraÄŸa verildi. Sıla’nın bugün doÄŸum günüydü…

Alınan bilgiye göre, ailesi ile birlikte Ä°stanbul’da yaÅŸayan ve Kdz. EreÄŸli ilçesine fındık toplamak için gelen Sıla Demirci, dünkü saldırıda başından ve göğsünden aldığı kurÅŸun yaraları sonucu kaldırıldığı Alaplı Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
Nüfusa 4 yaÅŸ geç yazdırılan ve 07 AÄŸustos 2007 doÄŸum tarihli olan Sıla Demirci için doÄŸum gününde cenaze töreni düzenlendi. Polisin geniÅŸ güvenlik önlemi aldığı Karabacak Sokak’ta yakınları Sıla için gözyaşı döktü. 11 yaşındaki Sıla doÄŸum gününde düzenlenen cenaze töreninde kılınan cenaze namazı sonrası dualarla ve gözyaÅŸları içerisinde topraÄŸa verildi. 
                 -OLAY-          
Zonguldak ilinin EreÄŸli ilçesine baÄŸlı Kıyıcak Mahallesi’nde, iki aile arasında kız kaçırma meselesi yüzünden dün ( 6 AÄŸustos 2018) sabah saatlerinde kavga çıktı.
Ayrılan taraflardan öğlen saatlerinde otomatik pompalı, av tüfekleri ve tabancalarla olay yerine gelen Tanju D., Şener D., Okan D., İsmail D., Şenol D. ve Tolga D. evin önünde oturan kalabalığa rast gele ateş açtı. Silahlı saldırıda başından ve göğsünden yaralanan 11 yaşındaki Sıla Demirci hayatını kaybederken Şener D. (23) ayağından, Şerife D. (59) kafa ve göğsünden, Ziya D. (15) kasıklarından, Emrah D. (20) sol omzundan, Gökhan D (20) göğsünden ve İmdat D. (38) sol bacağından yaralandı.
Olaydan sonra kaçmaya çalışan zanlılar polis tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, emniyetteki iÅŸlemlerinin ardından bu gün öğlen saatlerinde olayda kullanıldığı deÄŸerlendirilen av tüfekleri ile birlikte adliyeye sevk edildi. Zanlıların savcılıktaki sorguları devam ediyor. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün6
kızgın2
şaşkın1
gülücük0
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Osman Mehmet

08 AÄŸustos 2018 - 11:24

Cahiller yazik genc kiza

Yorum Yazın

Canlı Radyo