Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DOĞRUSUNU YAPMADILAR !..

DOÄžRUSUNU YAPMADILAR !..

Ereğli`de trafik yoğunluğu yaşanan Akıllı Kavşak ile ilgili açıklama yaptı.


EreÄŸli  Önceki Dönem Belediye BaÅŸkan yardımcısı ve Belediye Meclis Ãœyesi Nezih Anıl, dün basına yanÅŸayan Köprülü kavÅŸak haberi ile ilgili  sosyal medya sayfasından açıklamada bulundu.

“Köprülü kavÅŸağın yapım aÅŸamasında yaÅŸanacak olan sorunları anlatmaya çalıştık ancak bundan baÅŸarılı olamadık” diyen Anıl, “Bölgede Battı çıktı önerimiz vardı. Sadece Kabasakal deresinden gelen ve yolun altında kalan baksın kırılmasını istemedikleri için yapmadılar. Bunun da çözümünü sunduk ama asla müspet bir cevap alamadık. Åžimdi gelinen nokta ile ARAP SAÇI!!!”dedi.

Ä°ÅžTE ANIL’IN AÇIKLAMASI

“2012 tarihinde ihalesi yapılıp 2013 yılında inÅŸaat çalışması baÅŸlandı ve 250 günde tamamlandı.  Yapımı bittiÄŸinden itibaren hiç sorunu bitmedi (balık baÅŸtan kokar) Dönemin Belediye BaÅŸkanı köprüye ucube yakıştırması yapmıştı. Dönemin milletvekili de ucube diyen köprüden geçmesin demiÅŸti. Köprü yapımı taslağı çıktığın da Belediye, sivil toplum örgütleri ve bilhassa teknik olarak TMMOB (Türk mühendis ve mimarlar odası birliÄŸi) bu köprünün sakıncalarını maddeler halinde basın açıklamaları yapmışlardı. Ä°hale yapılmadan önce Zonguldak ValiliÄŸinin düzenlediÄŸi Koordinasyon Toplantısına katılmıştım. O toplantı da Karayolları Bölge Müdürüne raporları bir dosya halin de vererek kendisine bir gün EreÄŸli de misafirimiz olmasını ve canlı olarak orada ki yoÄŸunluÄŸun gözlerinle görmesini talep ettim. Ancak bana verdiÄŸi cevap ‘Biz Karayollarıyız her ÅŸeyin en iyisini yaparız’ olmuÅŸtu. Bu sadece eleÅŸtiri deÄŸildi. EreÄŸli’miz için yapılan hizmetin en doÄŸrusu olması yönünde bir sunumdu. Zaten bu yapım yönetimini karayolları terk etmiÅŸti. Yapım için önerimiz de vardı. Battı çıktı. Sadece Kabasakal deresinden gelen ve yolun altında kalan baksın kırılmasını istemiyorlardı. Bunun da çözümünü sunduk ama asla müspet bir cevap alamadık. Åžimdi gelinen nokta ile ARAP SAÇI!!!”

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
kızgın2
hayran1
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo