Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

DOĞRUSUNU YAPMADILAR !..

DOĞRUSUNU YAPMADILAR !..

Ereğli`de trafik yoğunluğu yaşanan Akıllı Kavşak ile ilgili açıklama yaptı.


Ereğli  Önceki Dönem Belediye Başkan yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi Nezih Anıl, dün basına yanşayan Köprülü kavşak haberi ile ilgili  sosyal medya sayfasından açıklamada bulundu.

“Köprülü kavşağın yapım aşamasında yaşanacak olan sorunları anlatmaya çalıştık ancak bundan başarılı olamadık” diyen Anıl, “Bölgede Battı çıktı önerimiz vardı. Sadece Kabasakal deresinden gelen ve yolun altında kalan baksın kırılmasını istemedikleri için yapmadılar. Bunun da çözümünü sunduk ama asla müspet bir cevap alamadık. Şimdi gelinen nokta ile ARAP SAÇI!!!”dedi.

İŞTE ANIL’IN AÇIKLAMASI

“2012 tarihinde ihalesi yapılıp 2013 yılında inşaat çalışması başlandı ve 250 günde tamamlandı.  Yapımı bittiğinden itibaren hiç sorunu bitmedi (balık baştan kokar) Dönemin Belediye Başkanı köprüye ucube yakıştırması yapmıştı. Dönemin milletvekili de ucube diyen köprüden geçmesin demişti. Köprü yapımı taslağı çıktığın da Belediye, sivil toplum örgütleri ve bilhassa teknik olarak TMMOB (Türk mühendis ve mimarlar odası birliği) bu köprünün sakıncalarını maddeler halinde basın açıklamaları yapmışlardı. İhale yapılmadan önce Zonguldak Valiliğinin düzenlediği Koordinasyon Toplantısına katılmıştım. O toplantı da Karayolları Bölge Müdürüne raporları bir dosya halin de vererek kendisine bir gün Ereğli de misafirimiz olmasını ve canlı olarak orada ki yoğunluğun gözlerinle görmesini talep ettim. Ancak bana verdiği cevap ‘Biz Karayollarıyız her şeyin en iyisini yaparız’ olmuştu. Bu sadece eleştiri değildi. Ereğli’miz için yapılan hizmetin en doğrusu olması yönünde bir sunumdu. Zaten bu yapım yönetimini karayolları terk etmişti. Yapım için önerimiz de vardı. Battı çıktı. Sadece Kabasakal deresinden gelen ve yolun altında kalan baksın kırılmasını istemiyorlardı. Bunun da çözümünü sunduk ama asla müspet bir cevap alamadık. Şimdi gelinen nokta ile ARAP SAÇI!!!”

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
kızgın2
hayran1
şaşkın0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo