15 o C Kdz. Ereğli

DOĞA’DA ŞENLİK VAR

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Müzik & Kültür Sanat 6 yıl 5 gün 20 saat 4 dakika önce 1043

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki Doğa Koleji’nce, Disiplinlerarası Bilim, Sanat, Kültür ve Spor Şenliği gerçekleştirildi.
Okul Müdürü Caner Özçep, şenlik sırasında gazetecilere açıklamasında, içeriği diğer şenliklerden farklı olduğunu belirttiği etkinliğin ilkini yaptıklarını söyledi. Bu tür etkinliklerin süreceğini anlatan Özçep, şöyle dedi:
“Bugün yine güzel bir etkinliğe imza atıyoruz. Bilim Şenliğinin biraz formatını değiştirdik. Disiplinler arası dediğimiz derslerin tamamını koyduk. Görsel sanatlar, müzik, resim, İngilizce, beden eğitimi, matematik, tarih, beden bütün branşların yapmış olduğu etkinlikler söz konusu. Yaklaşık bin öğrencinin katılımı ile gerçekleşen bir etkinlik. Zümreler burada çalışmalarını ve uygulamalarını kullanıyorlar, öğrencilerimiz ile birlikte etkinlikler hazırlayıp sunuyorlar. Etkinliklerimiz artarak devam edecek.”

HÜLYA ÇATAKLI’YA ‘BÜYÜK SÜRPRİZ”
Öte yandan, okulun genel müdürü Hülya Çataklı’ya ait yaklaşık 50 yılı öncesine dayanan arşivinden çıkan çeşitli materyaller de, kurulan stantta sergilendi. Duygulandığı görülen Çataklı, açılan stantın kendisi için de sürpriz olduğunu belirterek, “gençlik yıllarımdan beri biriktirdiğim, sakladığım eşyalarımın böyle anlamlı bir günde sergilenmesi beni duygulandırdı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

DOĞA’DA ŞENLİK VAR

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 3 saat 3 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 18 saat 15 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 1 saat 16 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 22 saat 20 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 21 saat 54 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 16 saat 9 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 2 saat 37 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 20 saat 44 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
21 saat 43 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 10 dakika önce KAZA ; 2 YARALI