Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DİREK YIKILDI !.

DÄ°REK YIKILDI !.

Ereğli`de elektrik kesintileri kâbusa döndü.


 

EreÄŸli Bayat köyünde ortadan kırılan ve köyü elektriksiz bırakan olumsuzluk sonrası, EreÄŸli Korubaşı Mahallesinde de   kar yağışı ve ÅŸiddetli rüzgârlara dayanamayan elektrik direÄŸi devrildi. Devrilen elektrik direÄŸinin trafo panosunda yangın çıktı, elektrikler kesildi, mahalle elektriksiz kaldı.

EreÄŸli`de elektrik kesintileri yeniden kâbusa dönerken vatandaÅŸ sürekli cep telefonlarına  özür mesajı gönderen  Enerji-Sa`ya karşılığı "Bizde fatura ödemesek, özür dilesek" diyerek veriyor.

Bu arada What Sapp ihbar hattımıza çok sayıda bölgeden elektrik kesintisi ihbarları gelmeye devam ediyor.

Ä°lçeye baÄŸlı Pembeciler köyünden haber merkezimize ulaÅŸan bir vatandaÅŸ, yaÅŸananları, “EreÄŸli Pembeciler köyünden yazıyorum köyümüzde dünden beri elektrik yok yerde ki kar 1cm i geçmiyor, fırtına yok, aralıksız kar yağışı yok. Ãœstelik bundan önce ki 2 günde de sokak lambalarımız gündüzleri yandı gece olunca söndü defalarca 186yı aramamıza raÄŸmen hiç bir sonuç alamadık evde iki üniversite öğrencisi 1 ilkokul öğrencisi var derslerimize giremiyoruz köy olarak maÄŸduruz sularımız buz gibi.Bundan önce ki kar yağışında da biz 1 hafta elektriksiz durduk sınavlarımızı zar zor yaptık kimse sesimizi duymuyor.Birde çıkıp özür diliyorlar, bizde fatura ödemesek, özür dilesek” diye özetledi.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın30
gülücük5
hayran2
üzgün1
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo