Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DİPLOMALARINI DENİZDEN ALDILAR

DÄ°PLOMALARINI DENÄ°ZDEN ALDILAR

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Hatice Erdem Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi’nden mezun olan 69 öğrenci diplomalarını yüzerek denizden aldı.


Kdz. EreÄŸli Hatice Erdem Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi tarafından farklı bir mezuniyet töreni düzenlendi. Saygı duruÅŸunda bulunulması ve Ä°stiklal Marşı’nın okunması ile baÅŸlayan törende konuÅŸan Okul Müdürü Hüseyin Arslan, mezun olan öğrencilere iyi birer denizci olmaları tavsiyesinde bulundu. Arslan konuÅŸmasında “Sizlerden isteÄŸim eÄŸitiminize devam edip, üniversite mezunu olarak dünya denizinde Türk sancağını ÅŸereflendiren denizciler olarak görev yapmanızdır. Unutmayın, rüzgarın yönünü deÄŸiÅŸtiremezsiniz, ancak yelkeni gideceÄŸiniz yöne çevirmek sizin elinizde. Bu okul sizleri yetiÅŸtirdi, sizlere meslek ve gelecek öğretti. Bu bilinçle iÅŸ hayatına ileride atacağınız adımlarla bizleri en iyi ÅŸekilde temsil edeceÄŸinize inanıyoruz“ dedi.

Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler denize atılan şişelerin içerisindeki diplomalarını yüzerek aldılar. Protokol üyeleri tarafından denize atılan şişeleri öğrenciler denize atlayıp yüzerek kıyıya sürükleyerek aldı. Öğrenciler diplomalarını aldıkları sırada okula ait bir bot ve okulda görev yapan bir öğretmende güvenlik amaçlı denizde beklediler. Öğrenci velileri ve törene katılanlar tarafından alkışlanan öğrenciler mezun olmanın sevincini yaşadı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo