Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DİNMEYEN ACI!

DÄ°NMEYEN ACI!

15 Temmuz`da şehit olan emniyet müdürünün baba ocağında acısı halen yaşanıyor


- Åžehidin annesi Hanife Baysan: 
 “Çok özlüyorum” 
- Baba Ramazan Baysan: 
 “Allah bir daha bu ülkeye 15 Temmuz yaÅŸatmasın” 


15 Temmuz hain darbe kalkışması sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire BaÅŸkanlığında ÅŸehit olan 4. sınıf Emniyet Müdürü Ufak Baysan’ın Düzce’de yaÅŸayan anne ve babası, acılarını ÅŸehit oÄŸullarının fotoÄŸrafına bakarak gidermeye çalışıyor. 
15 Temmuz 2016’da silahlı terör örgütü FETÖ/PDY tarafından giriÅŸilen hain darbe kalkışmasının yıl dönümünde ÅŸehitlerin ailelerinin acıları tazeliÄŸini halen koruyor. Darbe kalkışması sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire BaÅŸkanlığında görevli bulunan ve hainlerin kullandığı helikopterden atılan bombalarla ÅŸehit olan 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan’ın Düzce’deki baba ocağında da aradan geçen 3 yıla raÄŸmen yaÅŸanan acı dinmedi. Åžehidin babası Ramazan Baysan ve annesi Hanife Baysan, ÅŸehit oÄŸullarının acısını üniformalı fotoÄŸrafına bakarak gidermeye çalışıyorlar. Anne Hanife Baysan, “15 Temmuz bizim için çok acı bir gün. Her gün içimiz yanıyor. Anlatılmaz bir duygu. Onu çok özlüyorum. 3 sene önce oÄŸlum yanımdaydı diyorum” dedi. 
Baba Ramazan Baysan ise, "Bitmek bilmeyen bir üç yıl. Bir baba ÅŸehit olan evladı için ne söylesin. KeÅŸke bu iÅŸler olmasaydı. SaÄŸ olduÄŸumuz sürece biz ve bizim gibi evladını, eÅŸini, anasını, babasını kaybetmiÅŸ o kahreden olaydan sonra o insanlar yaÅŸadıkları sürece hissedecekler. Ne mutlu ki evladımın ÅŸehitlik mertebesine ulaÅŸması bizi teselli ediyor. Teselli kaynağımız. Allah bu ülkeye 15 Temmuz gibi haince, alçakça bir kalkışmayı bir daha yaÅŸatmasın” diye konuÅŸtu. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo