Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

DİKKAT !.

DİKKAT !.

Meteoroloji Zonguldak ve ilçeleri için uyarı yaptı.


Meteoroloji Zonguldak  ve çevresinin   bugün  (23.01.2020) öğle saatlerinden  Cuma (24.01.2020) gece yarısına kadar soğuk hava etkisi altına gireceğini  200 metre ve üzeri rakımlı yerlerde kuvvetli (10-20 cm) kar yağısı beklendiğini duyurdu.

 Meydana gelebilecek buzlanma ve her türlü olumsuzluk karşısında dikkatli ve tedbirli olunması,özellikle Düzce , Bolu, Ankara ve İstanbul güzergahlarını kullanacak sürücülerin yola gerekli tedbirlerini alarak çıkmaları istendi.

BOLU'DA KAR YAĞIŞI BAŞLADI

Bolu’da, D-100 Karayolu Bolu Dağı kesiminde sabah saatlerinde başlayan şiddetli kar yağışı sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Bolu’da, sabah saatlerinde başlayan kar yağışı yüksek kesimlerde şiddetini artırarak devam ediyor. Kar yağışı, D-100 karayolunun Yumrukaya, Abant Kavşağı, Elmalık, Bakacak, Seymenler, Karanlıkdere, Bıçkıyanı, Sarıçökek bölgesinde etkili oluyor.

Karayolları ekipleri, Bolu Dağı’nın önemli mevkilerinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Sürücüler, bölgede bulunan trafik ekipleri ve ışıklı tabelalarla hız yapmamaları ve takip mesafelerini korumaları konusunda uyarıldı.

Kar yağışıyla birlikte etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 20 metreye kadar düşüyor.

BOLU MERKEZ'DE SON DURUM

Bolu’da sabah saatlerinde başlayan ve etkili olan kar yağışıyla birlikte kent merkezi beyaza büründü.

Bolu’da sabah saatlerinde hafif şekilde başlayan kar yağışı kent merkezinde etkisini artırarak devam ediyor. Kar yağışıyla birlikte şehir merkezi dakikalar içinde beyaz örtüyle kaplandı. Uyarıları dikkate alan ve şemsiyeleriyle dışarı çıkan vatandaşlar, kent merkezine yağan ilk karın keyfini fotoğraf çekerek çıkardı. Kar yağışını beklediklerini söyleyen Kenan Özkan, “Güzel yağıyor. Beklenen bir kardı. Bolu merkezde olmasına sevindik. Hastalıklar fazlalaştı. Uzun zamandır da yağmıyordu. Çok sevinçliyiz” dedi..

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
şaşkın4
hayran1
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo