13 o C Kdz. Ereğli

DESTİCİ, EREĞLİ’DE ADAYINA DESTEK İSTEDİ

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr

Siyaset 5 yıl 1 ay 8 gün 29 dakika önce 1722

Haberi Paylaşın

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı (BBP) Mustafa Destici, “adayımız Hüseyin Uysal Bey’e başarılar diliyorum. Sizin desteği ile inşallah burada görevine devam edecek” dedi.
Mahalli İdari Seçimleri kapsamında Zonguldak’ın Ereğli ilçesine adayı Hüseyin Uysal’a destek olmak için gelen Genel Başkan Destici, Devrekyolayrımı’nda gerçekleştirilen mitingde konuştu. Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölüm yıl dönümü nedeni ile Ankara’da düzenlenen programdan Ereğli’ye geldiğini belirten Destici, şunları söyledi:
DESTİCİ: ADAYIMIZ HÜSEYİN UYSAL BEY’E BAŞARILAR DİLİYORUM
“Bugün, kurucu liderimiz şehit liderimiz Muhsin Başkanımız ve O’nunla hayatını kaybeden arkadaşlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Sabah Tacettin Dergahı’nda kabri başında O’nu yad ettik. Oradan ayağımın tozu ile Karadeniz Ereğli'ye geldim.
31 Mart7ta yapılacak Mahalli İdari Seçimin ülkemize, milletimize, Zonguldak ve Ereğlimize hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Seçime katılan tüm adaylarımıza Ereğli’den hayırlı olsun diyorum ve kendi adayımız Hüseyin Uysal Bey’e başarılar diliyorum. Sizin desteği ile inşallah burada görevine devam edecek.”
UYSAL: FESTİVAL VE RANTÇILARA YOL VERECEK MİSİNİZ?
Mevcut Belediye Başkanı aynı zamanda partinin Belediye Başkan Adayı Hüseyin Uysal ise yeniden görevde olmak istediğini ifade ederek, şu sözlerle konuştu:
“Bir beş yıl daha belediye başkanlığı görevime devam etmek istiyorum. Sizde 31 Mart’ta hep beraber Büyük Birlik Partisi diyecek misiniz? (evet sesleri). Karadeniz Ereğli Belediyesi’ni Büyük Birlik çatısı altında hizmetlere kavuşturmanın heyecan ve coşkusunu bugünden kalbimizde hissediliyoruz.
Karşı taraftakiler festival ve rant diyorlar. Biz hizmet için varız diyoruz. Siz, festival ve rantçılara yol verecek misiniz? (hayır sesleri)”
Mitinge, partinin İl ve ilçelerindeki kadroları ile yaklaşık 1200 kişi katıldı.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 7 saat 52 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 23 saat 4 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 6 saat 5 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 3 saat 9 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 2 saat 43 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
7 gün 22 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 20 saat 58 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 7 saat 26 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 1 saat 33 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 4 saat 59 dakika önce KAZA ; 2 YARALI