14 o C Kdz. Ereğli

DESTEK ZİYARETİ

TSO seçiminden zaferle çıktılar, DTO adayına destek ziyareti yaptılar .

Gündem 1 yıl 7 ay 11 gün 15 saat 26 dakika önce 2675

Haberi Paylaşın

Ereğli 'de hafta sonu yapılan Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri sonrasında seçimden galip çıkan İnşaat gurubu üyeleri, 9 Ekim tarihinde yapılacak olan Deniz Ticaret Odası seçimlerinde aday olan Oğuz Ünlüer ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ereğli’de hafta sonu yapılan Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde İnşaat grubundan galibiyet ile çıkan Süleyman Danışmaz, Yaman Likoğlu, Ali Özkan, Okan Duru, İdris Likoğlu, Tayfun Tanyıldız, Özgür Başhan, Tahsin Duru, Sami Kulaksız, Oğuz Örnek, Batuhan Bozkuş Can Buzoğlu ve Murat Tanyıldız Deniz Ticaret Odası seçimlerinde aday olan Oğuz Ünlüer ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Yapılan ziyarette İnşaat grubu üyeleri seçimlerde Oğuz Ünlüer’i destelediklerini ve Ünlüer’ e seçimde başarılar dilediklerini ifade ettiler.

Deniz Ticaret Odası seçimlerinde aday olan Oğuz Ünlüer ve Kamil Ustaoğlu’da Ticaret ve Sanayi Odası İnşaat grubu üyelerine desteklerinden ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

Ünlüer dün adaylığını açıklamış mevcut Başkan İrfan Erdem için, "İrfan Erdem Ağabeyimiz yoruldu ve odamıza, sektörümüze, ilçemize yeni bir değer katamaz hale geldi. Onu hak ettiği onursal başkanlıkla bir ağabey olarak artık dinlendirmeyi düşünüyoruz.”açıklaması yapmıştı.

Gündem

ALEV ALDI !

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 23 saat 29 dakika önce EDS DEVREYE GİRECEK !
6 gün 21 saat 32 dakika önce ASFALTLAMA ÇALIŞMASI BAŞLADI !
6 gün 10 saat 26 dakika önce ALEV ALDI !
3 gün 16 saat 55 dakika önce HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 12 saat 56 dakika önce EREĞLİ'DE MOTOSİKLET KAZASI !
6 gün 17 saat 3 dakika önce 83 KALKANI TRANSFER EDİYORDU !
1 gün 13 saat 9 dakika önce 7 KİŞİ TUTUKLANDI !
6 gün 16 saat 20 dakika önce TARİH BELLİ OLDU
1 gün 20 saat 14 dakika önce MADEN OCAĞINDAN ACI HABER !
1 gün 12 saat 59 dakika önce ÖREN KAVŞAĞINDA KAZA !