Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DESTEK ZİYARETİ

DESTEK ZÄ°YARETÄ°

TSO seçiminden zaferle çıktılar, DTO adayına destek ziyareti yaptılar .


 EreÄŸli 'de hafta sonu yapılan Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri sonrasında seçimden galip çıkan Ä°nÅŸaat gurubu üyeleri, 9 Ekim tarihinde yapılacak olan Deniz Ticaret Odası seçimlerinde aday olan OÄŸuz Ãœnlüer ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

EreÄŸli’de hafta sonu yapılan Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Ä°nÅŸaat grubundan galibiyet ile çıkan Süleyman Danışmaz, Yaman LikoÄŸlu, Ali Özkan, Okan Duru, Ä°dris LikoÄŸlu, Tayfun Tanyıldız, Özgür BaÅŸhan, Tahsin Duru, Sami Kulaksız, OÄŸuz Örnek, Batuhan BozkuÅŸ Can BuzoÄŸlu ve Murat Tanyıldız Deniz Ticaret Odası seçimlerinde aday olan OÄŸuz Ãœnlüer ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Ä°nÅŸaat grubu üyeleri seçimlerde OÄŸuz Ãœnlüer’i destelediklerini ve Ãœnlüer’ e seçimde baÅŸarılar dilediklerini ifade ettiler. 

Deniz Ticaret Odası seçimlerinde aday olan OÄŸuz Ãœnlüer ve Kamil UstaoÄŸlu’da Ticaret ve Sanayi Odası Ä°nÅŸaat grubu üyelerine desteklerinden ve ziyaretlerinden dolayı teÅŸekkür ettiklerini dile getirdiler.

Ãœnlüer dün adaylığını açıklamış mevcut BaÅŸkan Ä°rfan Erdem için, "Ä°rfan Erdem AÄŸabeyimiz yoruldu ve odamıza, sektörümüze, ilçemize yeni bir deÄŸer katamaz hale geldi. Onu hak ettiÄŸi onursal baÅŸkanlıkla bir aÄŸabey olarak artık dinlendirmeyi düşünüyoruz.”açıklaması yapmıştı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran4
gülücük3
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo