Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DESTEĞİNİZİ BEKLİYOR!..

DESTEĞİNİZİ BEKLİYOR!..

TV8 televizyon kanalındaki, “Rising Star” isimli yarışmaya katılan Zonguldak’ın EreÄŸli Ä°lçesi’nden Ahmet Cemil Aynacı, izleyici oylarıyla finale kalmayı baÅŸardı.


Hafta başında Levent Yüksel’in “beni bırakın” ÅŸarkısını seslendiren genç yetenek, öncelikle Mustafa Sandal, Yılmaz Morgül gibi yorumcuların bulunduÄŸu jüriden tam not aldı.
Bu sırada telefon mesajları ile kullanılan oylar sayesinde finale kalmayı başardı.

SON BÄ°R DESTEK DAHA!
“Düello” ÅŸeklinde yapılan elemede aldığı yüzde 71 oy ile rakibi Sevgi’yi elemeyi baÅŸaran  Ahmet Cemil Aynacı, bu akÅŸam da özellikle Zonguldak bölgesinden büyük oy bekliyor.
Genç yetenek, bu akÅŸamki finalda ilk olarak Selami Åžahin’in “Ben Sevdalı, Sen belalı” eserini seslendirecek. Ardından ise Teoman’ın “Paramparça”sı ileile sahne alacak olan Ahmet Cemil Aynacı’nın  halkın vereceÄŸi oylarla birinci olma olasılığı da yüksek görülüyor.
EreÄŸli Fm aracılığıyla bölge halkına seslenen Aynacı, “bugüne kadar geldiÄŸim yarışmada sevenlerimin büyük desteÄŸini gördüm. Verilen tüm destekler için çok çok teÅŸekkür ediyorum. Ä°nÅŸallah onları mahcup etmeyerek, son noktayı da koymak istiyorum” dedi.
Genç yeteneÄŸe TV8’in ’yan ekran’ olarak belirtilen uygulamasından akıllı telefonlar vasıtası ile oy verilebiliyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo