Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR!.

DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR!.

Almanya’da faaliyet gösteren Avrupa Zonguldaklılar Kültür ve YardımlaÅŸma DerneÄŸi, ihtiyaç sahibi engelliye akülü tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

Dernek BaÅŸkanı Mehmet Karakulak, engelli Nihat Gönüllü’nün ihtiyacı olan akülü tekerlekli sandalyenin kısa sürede temin edilerek, tesliminin yapıldığını söyledi.

 

ENGELLİLERE VE ÖĞRENCİLERE DESTEK

Her yıl 120 civarında engelliyi tekerlekli sandalye ile buluÅŸturduklarını anlatan Karakulak, "20 Yıldır doÄŸduÄŸumuz, büyüdüğümüz, hasretini çektiÄŸimiz memleketimize maddi manevi katkı saÄŸlamaya çaba gösteriyoruz. Engellilerimizin yaÅŸadıkları maÄŸduriyetleri bir nebze olsa çözüm olabiliyorsak ne mutlu bize. Yine derneÄŸimiz aracılığı ile 20’nin üzerinde üniversite öğrencimize de burs veriyoruz" dedi.

 

"REKLAMA DÖNÜŞTÜRMEME ÇABAMIZ"

Karakulak, dernek aracılığı ile tespit edilen ihtiyaç sahiplerine de çeşitli yardımlarda bulunduklarını hatırlatarak şu ifadelere yer verdi: " Yine şehit ailelerimizin yararına yaptırılan Zonguldak Şehit Aileleri Binasının temelinden bitimine kadar maddi manevi desteklerimiz oldu. Yaptığımız pek çok işi reklama dönüştürmeme çabasındayız. Bölgemize, insanımıza ve toprağımıza ne kadar değer verdiğimizi, sahiplendiğimizi yaptığımız çalışmalarımız ile ortaya koyma heyecanı içerisindeyiz"

 

TERÖRE TEPKİ

Dernek BaÅŸkanı Mehmet Karakulak, son dönemlerde artan terör saldırılarının ülkenin milli birlik ve beraberliÄŸini bozmaya yönelik yapılan alçakça saldırılar olduÄŸunu belirterek, "Acımız çok büyük, ÅŸehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine baÅŸsaÄŸlığı diliyoruz, ülkemizin başı saÄŸolsun. Yine yaralı asker, polis ve sivil vatandaÅŸlarımız var. Acil ÅŸifalar temennisinde bulunuyoruz. Milli birlik ve beraberliÄŸimizi bozamayacaklar"

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo