Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DERTLİ DEN 3’Ü BİR ARADA!.

DERTLÄ° DEN 3’Ãœ BÄ°R ARADA!.

 EreÄŸli’de Karaca, Karaca Home ve PierreCardin maÄŸazalarının resmi açılışı gerçekleÅŸtirdi.Ä°ÅŸadamı Ä°zzet Dertli, EreÄŸli Ay City AVM’de bulunan sahibi olduÄŸu maÄŸazalarında, satılan marka ürünleri ilçe halkıyla buluÅŸturdu.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, açılışta yaptığı konuşmada, işyerlerine bol kazanç diledi. Her açılan işyerinin kendisini mutlu ettiğini ifade eden Uysal, şunları söyledi:
“Bir belediye baÅŸkanının en büyük arzusu, ÅŸehrin hareketlenmesi, birçok maÄŸazanın ve iÅŸyerlerinin açılmasıdır. Çünkü her iÅŸyeri, bir istihdamdır. Bundan dolayı Karaca Home’u; konfeksiyon, tekstil ve mutfak eÅŸyalarını açan, destek veren gerek ÅŸirket yöneticilerine gerekse Ä°zzet Dertli arkadaşımızı tebrik ediyorum. Ä°ÅŸyerine, güzel kazançlar diliyorum.”

Zorlu Tesktil Gelen Müdür Yardımcısı Cengiz İnce de PierreCardin markasının günden güne kuvvetlendiğini dile getirdi, ürünleri Ereğli halkına sunmaktan büyük keyif aldığını ifade etti.

Karaca Bölge Sorumlusu Tolgay GümüşoÄŸlu ise hayırlı olsun tememnisinde bulunarak, “EreÄŸli’ye Ä°zzet Bey’in sayesinde iki tane deÄŸerli maÄŸaza kazandırdık. AVM’nin canlanması ve yatırımın artması öngörüleri ile bize geldi. Çok mutluyuz” dedi.

KonuÅŸmaların ardından Ä°lçe Müftüsü Recai Albayrak’ın yaptırdığı dua sonrası 3 maÄŸazanın ardı ardına açılışı gerçekleÅŸtirildi.

KATILIM YÃœKSEKTÄ°
Açılışa Zonguldak Belediye BaÅŸkanı Muharrem Akdemir, Alaplı Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin, CHP Zonguldak Ä°l BaÅŸkanı Ahmet Altun, Ä°l BaÅŸkan Yardımcısı Volkan Alkaç, EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Sertan Ocakcı, Alaplı Ä°lçe BaÅŸkanı Hüseyin Tosun, EreÄŸli Åžoförler ve Otomobilciler Odası BaÅŸkanı Cevdet Civelek bazı belediye meclis üyeleri, siyasi parti, sivil toplum ve oda baÅŸkanları ve Dertli Ailesi’nin dostları katıldı.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo