Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DEPO KİLİTLİ KANTAR ARIZALI !

DEPO KÄ°LÄ°TLÄ° KANTAR ARIZALI !

Üretici fındığını vermek için TMO`ya gitti, kilitli depo ile karşılaştı.


EreÄŸli'de  bugün fındık alımına baÅŸlayacağı bildirilen Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) Delihakkı mevkisindeki depolarını açmadı.

Edinilen bilgiye göre, önceden duyurulan fındık alımlarına ilişkin sistem üzerinden randevu alan üretici, sabah saatlerinde fındığı ile birlikte depo önüne geldi.

TMO yetkililerinin ise önceden yapılması gereken ancak yapılmayan sistemi kurma çalışmaları ile karşılaşan üretici, beklemeye başladı.

Öğle saatlerine doÄŸru sistemin kurulmasıyla baÅŸlaması beklenen alım, bu kez de ‘hassas kantarın arızalı olduÄŸu’ gerekçesi ile yapılamadı.

Ãœreticiden alınan bilgilere göre, saat 11.40’da depoyu kapatarak ayrılan ve “saat 13.30’da geleceÄŸiz” diyen TBO personelinin, haber yayına hazırlandığı (14.10) saatlerde henüz gelmemesi ise üreticinin tepkisine neden oldu.

Ãœreticiler, “bu nasıl iÅŸ. Devlet önceden fındık alımına yönelik duyuru yapmasına raÄŸmen, bu tür hazırlıklar aynı gün mü yapılıyor? Randevu alarak gelmemize raÄŸmen buralarda kaldık. Henüz bir yetkiliden de ses çıkmadı” ÅŸeklinde tepkilerini dile getirdiler.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
şaşkın1
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo